Також дивіться новини на facebook.com

№ 370 від 20 жовтня 2015 року "Про забезпечення проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Сарненського району"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 20 жовтня 2015  року                                                                                  №  370             

 
Про забезпечення проведення
мобілізації людських і

транспортних ресурсів на території Сарненського району

 
          

           Відповідно до Законів України "Про оборону України", "Про військовий обов’язок і військову службу", "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", керуючись ст. 27 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", з метою організованого проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Сарненського району та своєчасного виконання мобілізаційних завдань в особливий період:

          1.  Сільським (селищним) головам рад району:

          1.1. Для проведення оповіщення військовозобов’язаних та керівників підприємств, установ і організацій, які мають мобілізаційні завдання на поставку техніки, створити пункти збору сільських (селищних) рад. Відповідним радам своїми рішеннями виділити необхідні приміщення, призначити адміністрації пунктів, до складу яких включити, насамперед, працівників сільських (селищних) рад, без звільнення від виконання ними основних обов’язків за місцем роботи, та сприяти спільно з Сарненським районним військовим комісаріатом зазначеному персоналу в набутті необхідних професійних навичок. Забезпечити пункти збору сільських (селищних) рад засобами зв’язку та необхідним обладнанням.

          1.2.  У межах повноважень визначеними Конституцією, Законами України та іншими нормативно – правовими актами виконувати вказівки дані комісаром Сарненського районного військового комісаріату у його роботі під час проведення мобілізації.

         

 

            1.3. Спільно з Сарненським районним військовим комісаріатом  забезпечити функціонування системи військового обліку громадян України, організувати бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час. Забезпечити введення в штатні розписи виконавчих комітетів сільських (селищних) рад працівників військово-облікових спеціальностей відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 червня 1994 року   

№ 377 "Про затвердження Положення про військовий облік військовозобов’язаних і призовників".   

          1.4 З отриманням сигналу (розпорядження) від районного військового комісаріату розгорнути пункти збору сільських (селищних) рад в необхідній кількості для виконання завдань.

         Донесення про результати оповіщення та відправки військовозобов’язаних і техніки подавати в Сарненський районний військовий комісаріат по телефону  з подальшим письмовим підтвердження.

           2. Директору Сарненського вищого професійного - технічного навчального закладу « Сарненський професійний аграрний ліцей» створити на базі Сарненського вищого професійного - технічного навчального закладу « Сарненський професійний аграрний ліцей» дільницю оповіщення для оповіщення військовозобов’язаних і керівників підприємств, установ, організацій, які мають мобілізаційні завдання і проживають на території міста. Відповідним рішенням виділити необхідні приміщення, призначити начальника та адміністрацію дільниці, до складу якої включити, насамперед, працівників Сарненської міської ради, без звільнення від виконання ними основних обов’язків за місцем роботи, та сприяти спільно з Сарненським районним військовим комісаріатом зазначеному персоналу в набутті необхідних професійних навичок. Штат адміністрації дільниці оповіщення № 2 погодити з Сарненським районним військовим комісаром. Забезпечити дільницю оповіщення № 2 засобами зв’язку та необхідним обладнанням

3. Сарненському міському голові створити на базі Сарненської міської ради дільницю оповіщення № 2 для оповіщення військовозобов’язаних і керівників підприємств, установ, організацій, які мають мобілізаційні завдання і проживають на території міста. Відповідним рішенням виділити необхідні приміщення, призначити начальника та адміністрацію дільниці, до складу якої включити, насамперед, працівників Сарненської міської ради, без звільнення від виконання ними основних обов’язків за місцем роботи, та сприяти спільно з Сарненським районним військовим комісаріатом зазначеному персоналу в набутті необхідних професійних навичок. Штат адміністрації дільниці оповіщення № 2 погодити з Сарненським районним військовим комісаром. Забезпечити дільницю оповіщення № 2 засобами зв’язку та необхідним обладнанням.

4. Директору Сарненського вищого професійного училища № 22 для організованого збору військовозобов’язаних, формування команд і відправки їх до військових частин створити на базі Сарненського вищого професійного училища № 22 пункт попереднього збору військовозобов’язаних. Відповідним наказом виділити необхідні приміщення, призначити начальника та адміністрацію пункту, до складу якої включити, насамперед, працівників навчального закладу, без звільнення від виконання ними основних обов’язків за місцем роботи, та сприяти спільно з Сарненським районним військовим комісаріатом зазначеному персоналу в набутті необхідних професійних навичок. Штат адміністрації пункту попереднього збору військовозобов’язаних погодити з Сарненським районним військовим комісаром. Забезпечити пункт попереднього збору військовозобов’язаних  засобами зв’язку та  необхідним обладнанням.

          5. Директору ПАТ "Сарненське ПМК-81" для організованого збору техніки, формування партій та відправки їх до військових частин створити на базі ПАТ "Сарненське ПМК-81" пункт попереднього збору техніки. Відповідним наказом виділити необхідні приміщення і територію, призначити начальника та адміністрацію пункту, до складу якої включити, насамперед, працівників підприємства, без звільнення від виконання ними основних обов’язків за місцем роботи, та сприяти спільно з Сарненським районним військовим комісаріатом зазначеному персоналу в набутті необхідних професійних навичок. Штат адміністрації пункту попереднього збору техніки погодити з Сарненським районним військовим комісаром. Забезпечити пункт попереднього збору техніки засобами зв’язку та необхідним обладнанням.

           6. Відповідальними за підбір адміністрації дільниці оповіщення, пунктів збору сільських (селищних) рад, пунктів попереднього збору військовозобов’язаних і техніки, знання ними функціональних обов’язків, розробку і уточнення документації, матеріальне обладнання і постійну готовність до практичної роботи призначити сільських (селищних) голів та посадових осіб визначених в пунктах 2, 3, 4 цього розпорядження.

           7. Встановити в Сарненському районі сигнал "Розпорядження" на розгортання системи оповіщення, пунктів попереднього збору військовозобов’язаних і техніки.

            8. Для оповіщення особового складу, призначеного на доукомплектування Сарненського районного військового комісаріату до штату воєнного часу та апарату посилення Сарненського районного військового комісаріату призначити посильних першої черги згідно з додатком 1.

           9.  Керівникам підприємств, установ і організацій району, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, при отриманні сигналу "Розпорядження" з Сарненського районного військового комісаріату забезпечити своєчасне оповіщення військовозобов’язаних та їх доставку до пунктів збору.

10. Для надання допомоги сільським (селищним) головам в особливий період по виконанню покладених на них завдань, доставки повісток, нарядів, мобілізаційних повідомлень, наказів про оголошення мобілізації та інших документів призначити уповноважених з числа працівників апарату Сарненської районної державної адміністрації згідно з додатком 2.

 
 

Місцем збору уповноважених визначити Сарненський районний військовий комісаріат.

           11. Керівникам підприємств, установ і організацій для забезпечення потреб  оповіщення, перевезення військовозобов’язаних з пункту попереднього збору до військових частин,  доставки озброєння, матеріально-технічних засобів виділити в розпорядження Сарненського районного військового комісара транспортні засоби згідно додатку 3.

          12. Керівникам підприємств, установ і організацій району, незалежно від їх підпорядкування і форм власності при отриманні з Сарненського районного військового комісаріату часткового наряду на поставку техніки забезпечити поставку автотранспорту, в визначені терміни, до Збройних Сил України та інших військових формувань.

           13.  Начальнику філії "Сарненської ДЕД" для забезпечення утримання, а за необхідності і відновлення доріг, інженерно-технічних споруд та безперешкодного проходження мобілізаційних ресурсів до військових частин через територію району як на основних, так і на запасних шляхах із залученням сил та засобів підпорядкованого підприємства створити загін забезпечення дорожнього руху в складі 10 чоловік, виділити техніку згідно з додатком 4 та особисто його очолити.

          14. Військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату з метою забезпечення своєчасного і безперешкодного проходження мобілізаційних ресурсів на території району розгорнути комендантську службу на маршрутах руху та призначити відповідальну особу з числа офіцерів Сарненського районного військового комісаріату.

15. Відповідним керівникам підприємств, установ, організацій та навчальних закладів району забезпечити підготовку, розгортання та утримання  пунктів комендантської служби району в порядку, визначеному Сарненським районним військовим комісаром.

           16. Начальнику Сарненського районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області:

           16.1. Для забезпечення виконання мобілізаційних заходів на території району виділити озброєних працівників міліції.

           16.2. Направити представника районного відділу міліції на пункт управління Сарненського районного військового комісаріату для участі в управлінні мобілізацією людських і транспортних ресурсів на території району.

           17.  Начальнику Сарненського міжрайонного відділу управління Служби Безпеки України у Рівненській області направити представника відділу на пункт управління Сарненського районного військового комісаріату для залучення до управління мобілізацією людських і транспортних ресурсів на території району

            18.  Керівникам окремих підприємств, організацій, установ:

 18.1. При отриманні сигналу "Розпорядження" виконати порядок дій згідно з додатком  5.

            18.2. При оголошенні Указу Президента України "Про мобілізацію" виконати порядок дій згідно з додатком  6.

            19.  Начальнику сектору  інфраструктури та цивільного захисту населення райдержадміністрації за особливим розпорядженням Сарненського районного військового комісара:

           19.1. Організувати доставку і видачу  засобів індивідуального захисту для адміністрацій пунктів збору і відправки мобілізаційних ресурсів та військовозобов’язаних.

           19.2.  Розгорнути пости радіаційного та хімічного спостереження.

           19.3. Передбачити укриття військовозобов’язаних у місцях зосередження у разі застосування зброї масового ураження.

           20. Головному лікареві комунального закладу "Сарненська центральна районна лікарня" Сарненської районної ради виділити лікарів-фахівців в склад військово-лікарської комісії згідно з додатком 7 для проведення медичного переосвідчення військовозобов’язаних запасу та резервістів,  визначення ступеню придатності до військової служби осіб, які заявили скарги на стан здоров’я.

           21. Головному лікареві комунального закладу "Сарненський районний центр надання первинної медико-санітарної допомоги" Сарненської районної ради направити в розпорядження сільських (селищних) рад фельдшерів сільських фельдшерсько-акушерських пунктів для проведення медичного огляду військовозобов’язаних на пунктах збору сільських (селищних) рад, які заявили скарги на стан здоров’я.

           22.  Начальнику Сарненського цеху телекомунікаційних послуг №14 РФ ПАТ "Укртелеком" у визначеному  порядку виділити додаткові лінії АТС для роботи на пункті управління Сарненського районного військового комісаріату, а також підготувати та забезпечити безперебійну роботу чергового телефону міської ради    

            23. Директору ТзОВ фірма "Журавлина" створити на базі ТзОВ фірма "Журавлина"  пункт заправки пальним.

            24. Начальникам автосервісу "Технолог" та ТзОВ фірма "Журавлина" створити на базах автосервісу "Технолог" та ТзОВ фірма "Журавлина" пункти надання технічної допомоги.

           25. Управління мобілізацією людських і транспортних ресурсів в районі здійснювати із пункту управління Сарненського районного військового комісаріату із залученням представників силових структур в районі. З метою організації взаємодії Сарненського районного військового комісаріату з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування включити до складу пункту управління першого заступника голови райдержадміністрації.

           26. Контроль за готовністю до практичної роботи дільниці оповіщення, пунктів збору сільських (селищних) рад, пунктів попереднього збору військовозобов’язаних і техніки покласти на військового комісара Сарненського районного військового комісаріату.

            27. Визнати такими, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 20 грудня 2013 року  №  449 « Про забезпечення проведення мобілізації людських і  транспортних ресурсів на території Сарненського району, розпорядження голови райдержадміністрації17 серпня 2010 року № М-22дск-рп "Про затвердження заходів мобілізаційної готовності в Сарненському районі та забезпечення їх виконання на період мобілізації” зі змінами.

            28.  Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

                                                                    

 
 

Голова  адміністрації                                                                       Я. Яковчук

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 1

до розпорядження голови райдержадміністрації

      20 жовтня 2015 року № 370  
СПИСОК

посильних першої черги

 
з/п
П.І.Б.

Домашня адреса

Основний склад

 1.
Губеня Віталій Вікторович
вул. Суворова, 5/49, 5-01-43
 2.
Якимович Іван Якович
вул. Щорса, 22/45
 3.
Галушко Ігор Миколайович
вул. Червоноармійська, 4, 2-11-11
 4.
Євгейчук Юрій Володимирович
вул. Суворова, 5/111, 3-73-64
 5.
Гришковець Сергій Андрійович
вул. Чорновола, 66, 3-79-73
 6.
Оленич Віталій Леонідович
вул. Невського, 19/2, 3-19-02
 7.
Симончук Анатолій Михайлович
вул. Ш. Руставелі, 31, 3-38-05
 8.
Усич Андрій Петрович
вул. Суворова, 14а, 3-31-66
 9.
Казаков Олександр Володимирович
вул. Суворова, 5/101
 10.
Зайцев Олексій Олександрович
вул. Суворова, 5/28, 3-73-57

Резервний склад

 1.
Базильчук Анатолій Петрович
пр. Шкільний 5, 0958744742
 2.
Небиліцин Володимир Олександрович
вул. Заслонова, 4/5
 3.
Мунько Роман Володимирович
вул. Щорса, 22/16
 4.
Потапович Дмитро Анатолійович
вул. Суворова 2/69
 5.
Мельник Іван Васильович
вул. Суворова 5/113
 6.
Томілович Роман Володимирович
вул. Суворова 7/28, 0976452474
 7.
Корінь В’ячеслав Валерійович
вул. Суворова 7/64, 2-10-02
 8.
Кольміченко Олександр Миколайович
вул. Щорса, 6/2
 9.
Антоніч Андрій Степанович
вул. Суворова, 8, 2-12-51
 10.
Фролов Олег Миколайович
вул. Я.Мудрого, 3/46, 3-37-26
 
 
 
 
Керівник апарату адміністрації                                                    В.Стельмах
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 2

до розпорядження голови райдержадміністрації

                20 жовтня 2015 року № 370  
 
 
 
 
СПИСОК

 уповноважених з числа офіцерів запасу для надання допомоги сільським (селищним) головам

 
з/п
Прізвище, ім’я та по батькові
Місце роботи
Сільська (селищна) рада

Основний склад:

1.  

Сварицевич Ігор Володимирович

Приватний підприємець
Велике Вербченська с/рада
2.  
Ганжа Юрій Леонідович
В\ч А 0153 юристконсульт
Вирівська с/рада
3.  
Бурлаков Ігор Євгенович
Тимчасово не працює
Кричильська с/рада
4.  
Данильченко Євген Борисович
В\ч А 0153
Коростська с/рада
5.  
Курачик Володимир Федорович
Тимчасово не працює
Клесівська с/рада
6.  
Медведев Микола Вячеславович
Тимчасово не працює
Кузьмівська с/рада
7.  
Кирилюк Микола Миколайович
Тимчасово не працює

Кам'яне-Случанська с/рада

8.  
Міськов Сергій Володимирович
Приватний підприємець
Любиковицька с/рада
9.  
Грицота Максим Богданович
Прикордонний пункт державний контроль
Люхчанськас/рада
10.  
Арефєєв Вячеслав Володимирович
В\ч А 0153
Немовицька с/рада
11.  
Белак Олег Андрійович
В\ч А 0153
Ремчицькас/рада
12.  
Дейнека Анатолій Петрович
Тимчасово не працює
Карасинська с/рада
13.  
Кошмак Віктор Сидорович
В\ч А 0153
Карпилівська с/рада
14.  
Зінковський Олег Вікторович
Тимчасово не працює
Степанська с/рада
15.  
Синюк Олександр Вячесдавович
Тимчасово не працює
Селищанська с/рада
16.  
Панасюк Ярослав Ярославович
Дистанційна колія
Костянтинівська с/рада
17.  
Боровик Андрій Іванович
Тимчасово не працює
Стрільська с/рада
18.  
Балабушка Мирослав Мусійович
ВП Рівненська дистанції водопостачання
Тутовицька с/рада
19.  
Комар Віктор Степанович
Будинок дітей та молоді
Тинненська с/рада
20.  
Жук Микола Станіславивич
Тимчасово не працює
Чудельська с/рада
21.  
Зінчик Роман Миколайович
Районний відділ держ. ресурсів
Зносицька с/рада

Резервний склад:

1
Смоляк Світлана Петрівна
Аптека № 6
Велике Вербченська с/рада
2
Грицкевич Олександр Петрович
Сарненська ЦРЛ
Вирівська с/рада
3
Моцик Юрій Володимирович
Сарненська ЦРЛ
Кричильська с/рада
4
Сердюк Віктор Іванович
Степанська Лікарня
Коростська с/рада
5
Левківський Олексій Олександрович
Рівненська міська лікарня
Клесівська с/рада
6
Литвинчук Микола Миколайович
Полікліника № 2
Кузьмівська с/рада
7
Яременко Анна Михайлівна
Сарненська ЦРЛ

Кам'яне-Случанська с/рада

8
Регун Юлія Анатолівна
Тинненська дільниця
Любиковицька с/рада
9
Бортнік Герасим Петрович
ВП Сарненської дистанції колії Львівської залізниці
Люхчанськас/рада
10
Нагорний Юрій Володимирович
КЗ Сарненська ЦПМСД
Карасинська с/рада
11
Плазовський Ігорь Святославович
Сарненська ЦРЛ
Карпилівська с/рада
12
Ковальов Микола Миколайович
Тимчасово не працює
Немовицька с/рада
13
Максимчук Анатолій Петрович
Сарненська ЦРЛ
Ремчицькас/рада
14
Корчик Богдан Володимирович
Сарненська ЦРЛ
Степанська с/рада
15
Мартинович Андрій Степанович
Сарненська ЦРЛ
Селищанська с/рада
16
Ковальчук Анатолій Матвійович
Тимчасово не працює
Костянтинівська с/рада
17
Шевченко Олександр Борисович
Катеринівська Вк № 46
Стрільська с/рада
18
Ящук Олександр Генріхович
Тимчасово не працює
Тутовицька с/рада
19
Юрін Вячеслав Вікторович
Тимчасово не працює
Тинненська с/рада
20
Михалець Геннадій Вікторович
Адвокат
Чудельська с/рада
21
Коток Роман Іванович
Тимчасово не працює
Зносицька с/рада
 
 
 
 
Керівник апарату адміністрації                                                          В.Стельмах
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 3

до розпорядження голови райдержадміністрації

20 жовтня 2015 року № 370

 
 
Р О З Р А Х У Н О К
виділення автотранспортної техніки для
забезпечення проведення мобілізаційних заходів
 
 
з/п
Назва організації, підприємства, установи
Марка
автомобіля
Державний
номер
Пункт
прибуття
Час
прибуття

1. Для доставки уповноважених на пункти збору сільських рад

Основний
1.
ДП "Сарненське лісове господарство"
УАЗ-3909
44-35 АА
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

2.
ДП "Сарненське лісове господарство"
ВАЗ-2107
62897 РВ
3.

КП "Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

УАЗ-3962
45-78РВО
4.

КП "Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

РАФ-2203
53-14 РВО
5.

КП "Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

УАЗ-3153
19-32 РВО
6.

КП "Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

УАЗ-3153
68-17 РВО
Резерв
1.

КП "Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

УАЗ-3962
45-77
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

2.
ДП "Сарненське лісове господарство"
УАЗ-3303
034-00 РО

2. Для доставки військовозобов’язаних у військові частини

Основний
1.
Відділ освіти райдержадміністрації
АВТ КАВЗ 3976
ВК 59-71 АА
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 10-и годин після отримання розпорядження

2.
Відділ освіти райдержадміністрації
АВТ КАВЗ 322132
ВК 46-09 АС
3.
Відділ освіти райдержадміністрації
АВТ РАФ 220-3001
ВК 92-52 АА
4.
Відділ освіти райдержадміністрації
АВТ ГАЗ 333213
ВК 80-17 АС
5.
Відділ освіти райдержадміністрації
АВТ МАЗ 256100
ВК 79-10 АС
6.
ВАТ "Сарненське АТП 15640"
ЛАЗ-695
012-34 РО
7.
ВАТ "Сарненське АТП 15640"
ЛАЗ-695
012-36 РО
8.
ВАТ "Сарненське АТП 15640"
ЛАЗ-699
044-27 РО
9.
ДП "Сарненське лісове господарство"
АВТ ГАЗ 32213
ВК 77-04 АА
Резерв
1.
СГПП "Маяк"
КАВЗ-3271
64-32 РВО
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

2.
ДП "Клесівське лісове господарство"
КАВЗ-675
61-32 РВО
3.
Сарненське ВПУ № 22
ГАЗ-3307
69-75 РВО
 
 

3. Для забезпечення оповіщення в місті.

 
Основний
 
1.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад "Сарненський професійний аграрний ліцей"

РАФ
ВК 08-24 АА
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

 
2.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад "Сарненський професійний аграрний ліцей"

ГАЗ-3110
70-01 АХ
 
3.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад "Сарненський професійний аграрний ліцей"

КАМАЗ 5511
ВК3230АО
 
4.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад "Сарненський професійний аграрний ліцей"

КАМАЗ 5511
ВК1318АО
 
Резерв
 
1.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад "Сарненський професійний аграрний ліцей"

КАМАЗ 5320
ВК2437АО
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

 
2.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад "Сарненський професійний аграрний ліцей"

КАВЗ 6080
ВК3266АО
 

4. Для отримання зброї і боєприпасів, таємних документів

 
 
 
 
 
1.
ТзОВ фірма "Журавлина"’
ЗІЛ-130
ВК94-89АВ
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

 

5. Для отримання продуктів харчування, медичного майна і бактеріологічних препаратів

 
1.
ТзОВ фірма "Журавлина"
ГАЗ-2705
ВК 3292 АР
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

 

6. Для отримання паливно – мастильних матеріалів

 
1.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад "Сарненський професійний аграрний ліцей"

ГАЗ-САЗ 3507
ВК1321АО
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

 

7. Для отримання засобів РХБ захисту, речового майна

 
1.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад "Сарненський професійний аграрний ліцей"

БЕРІНГО
ВК 8800 АЕ
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

 

8. Для отримання таємних документів плану проведення мобілізації в таємній частині ОВК

 
1.
ТзОВ "Північ-Центр"
ІЖ 27175
ВК 7351 АМ
м. Сарни
вул. Щорса 20 а, військовий комісаріат

Протягом 2-х годин після отримання розпорядження

 
 
 
 
 
 
Керівник апарату адміністрації                                                        В.Стельмах
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 4

до розпорядження голови райдержадміністрації

20 жовтня 2015 року № 370

 
 
РОЗРАХУНОК

виділення автотранспортної техніки для загону забезпечення руху

 
з/п
Назва
організації

Виділяється автотранспорт

Пункт збору

Час готовності

 

Марка автомобіля

Державний номер

1.
Філія "Сарненська ДЕД"
Автогрейдер
ДЗ-143
Філія "Сарненська ДЕД"
За особливим розпорядженням
2.
Філія "Сарненська ДЕД"
Трактор
МТЗ-920
Філія "Сарненська ДЕД"
3.
Філія "Сарненська ДЕД"
Бульдозер
ДЗ-42Г
Філія "Сарненська ДЕД"
4.
Філія "Сарненська ДЕД"
Екскаватор
ЕО-2625
Філія "Сарненська ДЕД"
 
 
 
 
 
Керівник апарату адміністрації                                                        В.Стельмах
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 5

до розпорядження голови райдержадміністрації

20 жовтня 2015 року № 370

 
ПОРЯДОК ДІЙ
при отриманні сигналу "Розпорядження"

           1. Начальнику районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області:

1.1. Протягом двох годин після отримання сигналу, виділити в розпорядження Сарненського районного військового комісара 2-х озброєних працівників міліції для забезпечення охорони Сарненського районного військового комісаріату терміном до 5 діб.

1.2. За особливим розпорядженням військового комісара:

 - направити дільничних інспекторів міліції на дільницю оповіщення (приміщення Сарненського державно професійно-технічного навчального закладу "Сарненський професійний аграрний ліцей"  та пункти збору сільських (селищних) рад для організації охорони пунктів та розшуку військовозобов’язаних, які вчасно не з’явились на пункти збору;

- виділити в розпорядження Сарненського районного військового комісара 1-го озброєного працівника міліції для організації отримання зброї і боєприпасів, секретних документів із обласного військового комісаріату;

           - направити 2-х озброєних  працівників міліції на пункт попереднього збору військовозобов’язаних (Сарненського вищого професійного училища     № 22) та 2-х озброєних  працівників міліції на пункт попереднього збору техніки (ПАТ "Сарненське ПМК-81") для організації охорони;

           - організувати протягом десяти годин з часу отримання сигналу силами працівників державної автомобільної інспекції:

А) пости регулювання на маршрутах руху мобілізаційних ресурсів:

№1 – перехрестя доріг Ковель-Київ-Дубровиця-Рівне;
№2 – перехрестя доріг Рівне-Немовичі:

Б) рухомі пости на спеціальних автомобілях по маршруту руху ресурсів:

№3 – перехрестя доріг Сарни-Костянтинівка-Кричильськ;

№4 – перехрестя доріг Немовичі-Рівне:

В) контрольно-перепускний пункт (стаціонарний пост ДАІ  м. Сарни).

           -  для забезпечення оповіщення військовозобов’язаних, які знаходяться у місцях масового відпочинку у вихідні та святкові дні, виділити у розпорядження Сарненського районного військового комісаріату автомобіль з гучномовцем та заправленим паливно-мастильними матеріалами на 50 кілометрів шляху.

          1.3. Створити та утримувати в готовності групу озброєних працівників міліції для боротьби  з диверсійно-розвідувальними групами.

2. Начальнику Сарненської дільниці ПАТ "Ей-І-Ес Рівнеобленерго", забезпечити стійке живлення електроенергією Сарненського районного військового комісаріату та елементів бази мобілізаційного розгортання.

           3. Головному лікареві комунального закладу "Сарненська центральна районна лікарня" Сарненської районної ради:

          3.1. Організувати та забезпечити роботу медичної комісії для визначення ступеню придатності до військової служби військовозобов’язаних та осіб, що заявили скарги на стан здоров’я.

          3.2. Розгорнути медичні пункти на пункті попереднього збору військовозобов’язаних (Сарненського вищого професійного училища № 22)  і пункті попереднього збору техніки (ПАТ "Сарненське ПМК-81") для організації медичного огляду та надання, за необхідності, медичної допомоги військовозобов’язаним.

          3.3. За необхідності забезпечити локалізацію епідемій та масових захворювань на території району.

          3.4. У строки, погоджені з Сарненським районним військовим комісаром,  забезпечити проведення запобіжних щеплень особовому складу військового комісаріату та військовозобов’язаним, які підлягають призову до Збройних Сил України, з метою запобігання масовим захворюванням на пунктах попереднього збору військовозобов’язаних і техніки.

4. Директору Сарненського вищого професійного училища № 22 виділити в необхідній кількості ліжка та постільну білизну, для розміщення особового складу Сарненського районного військового комісаріату, який переводиться на казармений стан. Організувати за особливим розпорядженням лазнево-пральні послуги для особового складу Сарненського районного військового комісаріату                                                                                  

           5. Начальнику відділу інфраструктури та цивільного захисту населення райдержадміністрації:

5.1. Організувати в районі ведення радіаційного і хімічного спостереження та розвідки силами і засобами радіологічної лабораторії і радіологічних постів з наданням інформації групі управління Сарненського районного військового комісаріату.

           5.2. Організувати укриття військовозобов’язаних, які прибули на пункти збору і відправки ресурсів та адміністрацій цих пунктів в протирадіаційних та інших пристосованих для укриття приміщеннях.

6. Начальнику філії Сарненської дорожньо-експлуатаційної дільниці забезпечити готовність загону забезпечення дорожнього руху, в складі 10 чоловік та 4-х одиниць техніки до виконання завдань по утриманню, а за необхідності і відновленню доріг, інженерно-технічних споруд та безперешкодному проходженню мобілізаційних ресурсів до військових частин через територію району як на основних, так і на другорядних шляхах.

7.  Головному лікарю Сарнеського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідемслужби у Рівненській області:

7.1. Контролювати епідеміологічну обстановку та санітарний стан району. При необхідності забезпечити контроль за локалізацією епідемій і масових захворювань.

           7.2. У разі застосування противником зброї масового ураження забезпечити контроль за локалізацією епідемій і масових захворювань на території району, організувати експертизу продовольства на можливе забруднення радіоактивними, отруйними речовинами і бактеріальними засобами та контроль за повнотою їх знешкодження.

8.  Сільським (селищним) головам рад:

8.1. Організувати цілодобове чергування з числа штатних працівників. Чергового сільської (селищної) ради підпорядкувати черговому Сарненського районного військового комісаріату.

8.2. З отриманням сигналу, розгорнути пункти збору сільських рад, провести оповіщення, збір і поставку мобілізаційних ресурсів на пункти збору Сарненського районного військового комісаріату.

8.3. У разі застосування противником зброї масового ураження та у випадку одночасного проведення мобілізації та евакуації населення, організувати облік військовозобов’язаних і направляти їх на пункт попереднього збору військовозобов’язаних.

8.4. У випадку виходу із експлуатації мостів через річку Горинь або річку Случ забезпечити доставку військовозобов’язаних на пункт попереднього збору на човнах місцевих жителів.

8.5. Забезпечити (за розпорядженням Сарненського районного військового комісара) оповіщення сусідніх  сільських рад.

9. Начальнику Сарненської станційно – лінійної дільниці №1, № 121 Р РФ ПАТ "Укртелеком" підготувати та забезпечити:

9.1. Стійку і безперебійну роботу засобів зв’язку і оповіщення військового комісаріату, пунктів збору і відправки ресурсів.

9.2. Додаткове виділення каналів зв’язку для надійного і стійкого управління мобілізаційними заходами під час проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів та доведення розпоряджень (сигналів) районної державної адміністрації сільським (селищним) радам - військовому комісаріату. Виділення додаткових каналів зв’язку здійснювати за паролем "КАШТАН".         

           9.3. Виділити при необхідності в розпорядження Сарненського районного військового комісара 1-2 зв’язківців і особисто брати участь в розгортанні системи оповіщення на пункті управління Сарненського районного військового комісаріату.

           9.4. Залучити чергових телефоністок для надання допомоги в оповіщенні сільських (селищних) рад району.

           9.5. Забезпечити безперебійну роботу чергових телефонів міської та сільських (селищних) рад.

          10.  Редактору газети "Сарненські новини" забезпечити публікацію Указу Президента України "Про оголошення мобілізації", а також наказу військового комісара Сарненського районного військового комісаріату про оголошення мобілізації.

          11. Редактору районної редакції проводового радіомовлення при проведенні мобілізації виділити Сарненському районному військовому комісару необхідний ефірний час для своєчасного доведення до населення району наказу про оголошення мобілізації та інших розпоряджень, пов’язаних з виконанням мобілізаційних заходів.

           12. Директору Сарненського державного професійно-технічного навчального закладу "Сарненський професійний аграрний ліцей" забезпечити на протязі доби платне харчування особового складу Сарненського районного військового комісаріату та адміністрації дільниці оповіщення в їдальні Сарненського державно професійно-технічного навчального закладу "Сарненський професійний аграрний ліцей" .

          
 
 
 
Керівник апарату адміністрації                                                          В.Стельмах
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додаток 6

до розпорядження голови райдержадміністрації

20 жовтня 2015 року № 370

 
 
 
ПОРЯДОК ДІЙ
при оголошенні Указу Президента України
"Про мобілізацію"
 
 

            1. Начальнику районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області:

           1.1. Здійснити організоване оповіщення приписного складу в місцях масового відпочинку населення, розшук та затримання військовозобов’язаних , які ухиляються від призову.

 1.2. Забезпечити громадський порядок на пунктах збору і відправки мобілізаційних ресурсів.

             2. Начальнику Сарненської станційно – лінійної дільниці №1, № 121 Р РФ ПАТ "Укртелеком" спільно з редактором районної редакції проводового радіомовлення забезпечити оголошення наказу військового комісара Сарненського районного військового комісаріату про оголошення мобілізації по місцевому радіомовленню.

3. Редактору районної газети "Сарненські новини", протягом доби опублікувати наказ про мобілізацію в позачерговому номері районної газети.

4. Міському, селищним та сільським головам, керівникам підприємств, установ і організацій району, незалежно від підпорядкування і форми власності:

4.1. Організувати розклейку наказу про оголошення мобілізації на підлеглій території.

4.2. У випадку виходу із експлуатації мостів через річки Случ або Горинь забезпечити доставку військовозобов’язаних на човнах місцевих жителів.

 
 
 
 
Керівник апарату адміністрації                                                         В.Стельмах
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 7

до розпорядження голови райдержадміністрації

20 жовтня 2015 року № 370

 
С К Л А Д

  медичної комісії

 
 
Пограничний О.Д.
- хірург;
Албанська А.А.
- психіатр;
Бескровний С.А.
- травматолог;
Іванюк Р.І.
- оториноларинголог;
Дубенчук І.Р.
- невропатолог;
Лівінська В.М.
- стоматолог;
Ковальчук Л.М.
- дерматолог;
Прокопчук Г.В.
- офтальмолог;
Супрунець Т.В.
- терапевт.
 
 
 
 
Резервний склад
медичної комісії
 
 
Опалько В.В.
- хірург;
Дойчук П.Л.
- психіатр;
Дойчук Б.П.
- травматолог;
Ковальчук С.М.
- отоларинголог
Літвінчук М.М.
- невропатолог.
Бунечко Г.П.
- стоматолог;
Духніч Н.Б.
- дерматолог
Бортнік Н.В.
- офтальмолог;
Соколовський В.М.
- терапевт.
 
 
 
 

Керівник апарату адміністрації                                               В.Стельмах