Також дивіться новини на facebook.com

№ 403 від 05 листопада 2015 року "Про надання дозволу на розроблення детального плану території"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 
 05 листопада 2015 року                                                                           № 403  
 

Про надання дозволу на розроблення

детального плану території

 
 
 
 
 

Розглянувши лист державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» від 02.11.2015 № 01/2331 щодо надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку площею 25,8158 га, що відводиться в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні), розташованої на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області (за межами населеного пункту), відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», державних будівельних норм України ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території»:

1. Надати дозвіл державному підприємству «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» на розроблення детального плану території на земельну ділянку площею 25,8158 га, що відводиться в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні), розташованої на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області (за межами населеного пункту).

2. Державному підприємству «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», після отримання всіх висновків, проведення громадських слухань відповідно до чинного законодавства, подати детальний план території на розгляд та затвердження Сарненській районній державній адміністрації.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 

Голова адміністрації                                                           Я. Яковчук