Також дивіться новини на facebook.com

№ 7 від 18 січня 2016 року "Про затвердження плану залучення сил та засобів для гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій на території Сарненського району"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

18січня 2016 року                                                                                №7

 
Про затвердження плану
залучення сил та засобів для
гасіння пожеж та ліквідації

надзвичайних ситуацій на

території Сарненського району

 

   Керуючись Кодексом цивільного захисту України, «Порядком організації внутрішньої, гарнізонної та караульної служб в органах управління і підрозділах Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій», затвердженим наказом МВС України від 07.10.2014 № 1032, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 04 грудня 2014 р. за № 1563/26340, з метою вдосконалення оперативно-службової діяльності та реагування на надзвичайні ситуації 8 державною пожежно-рятувальною частиною  Головного управління ДСНС України у Рівненській області,       7 державним пожежно-рятувальним постом  Головного управління ДСНС України у Рівненській області, пожежно-сторожовою охороною, місцевими пожежними командами та відомчою  пожежною охороною:

 1. Затвердити план залучення сил та засобів для гасіння пожеж та  ліквідації надзвичайних ситуацій на території Сарненського району згідно додатку 1, перелік техніки підприємств м. Сарни, пристосованої для підвозу води для цілей пожежогасіння  згідно додатку 2.

 2. Рекомендувати міському, селищним, сільським головам, керівникам  підприємств, установ та організацій, незалежно від відомчого підпорядкування та форм власності, забезпечити:

 2.1. Виконання плану залучення сил та засобів для гасіння пожеж та  ліквідації надзвичайних ситуацій на території Сарненського району в частині своєчасного направлення пожежної техніки для гасіння пожеж на вимогу чергового диспетчера Сарненського районного гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту.

 2.2.Щоденно, з 9.00 до 10.00 години, за номерами телефону 101,            3-58-57, 3-29-74 інформувати про стан боєготовності пожежної техніки чергового диспетчера ДПРЧ-8 ГУ ДСНС України у Рівненській області, а в разі виїздів на пожежі та інші надзвичайні події повідомляти негайно.

            3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 20.09.2012 № 347  „Про затвердження  плану залучення сил та засобів для гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій на території Сарненського району”.

  4.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 
 
Голова адміністрації                                                                           Я. Яковчук                                                                      
 


Проект розпорядження підготував:

 

Начальник 8 державної  

пожежно - рятувальної частини

Головного управління ДСНС

України у Рівненській області

майор служби цивільного захисту

О. Шахно
 
 
ПОГОДЖЕНО:
 
 
 
Керівник апарату
адміністрації
В. Стельмах
 
 

Виконуюча обов’язки завідувача

юридичного сектору

адміністрації
М. Ковтунович
 
 

Завідувач сектору контролю

апарату адміністрації

О. Похозей
 
 

Начальник загального відділу

апарату адміністрації

О. Цицюра
 
                           
 
 

Аркуш погодження розпорядження голови адміністрації від 18 січня 2016 року №7  „Про затвердження  плану залучення сил та засобів для гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій на території Сарненського району” керівниками Сарненського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області, військової частини А-0153, пожежного потягу ст. Сарни Львівської залізниці, Катеринівської виправної колонії №46, Клесівської с/р, Кричильської с/р, Великовербченської с/р, Коростської с/р, Чудельської с/р, Немовицької с/р, Тутовицької с/р, Тинненської с/р, Кам’яне-Случанської с/р, Селищенської с/р,  ДП «Сарненське лісове господарство», ДП «Клесівське лісове господарство», Рівненського  природного заповідника, ТзОВ «ККНК «Технобуд», КП „Екосервіс”, КП „ Трудівник ” додається.