Також дивіться новини на facebook.com

№ 25 від 01 лютого 2016 року "Про формування місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Сарненському районі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
01 лютого 2016 року                                                                                № 25
 

Про формування місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Сарненському районі

 
 

Відповідно до статті 98 Кодексу цивільного захисту України,
пунктів 1, 3, 4, 6 частини першої статті 2 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, постанов Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2002 року № 1200 „Про затвердження Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю”, від 30 вересня 2015 року № 775                „Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій”, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 28.12.2015 №765 «Про формування матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Рівненській області»:

1. Затвердити номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій згідно
з додатком 1.

2. Визначити місця розміщення і зберігання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій згідно з додатком 2.

3. Міському, селищним, сільським головам:

- рекомендувати суб’єктам господарювання, у власності або користуванні яких є об’єкт (об’єкти) підвищеної небезпеки або потенційно небезпечний об’єкт (об’єкти), забезпечити створення об’єктових матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;

4. Інформацію про стан виконання даного розпорядженняподавати щокварталу до 15 числа третього місяця звітного кварталу в сектор інфраструктури та цивільного захисту населення адміністрації.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                 Я.Яковчук