Також дивіться новини на facebook.com

№ 79 від 04 березня 2016 року "Про сприяння комплектуванню Збройних Сил України особовим складом на контрактній основі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

04 березня  2016 року                                                                                              № 79

 

 Про сприяння комплектуванню Збройних Сил України особовим складом на контрактній основі

 
 
 

 Відповідно до абзацу 19 статті 17 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», доручення Першого заступника Глави Адміністрації Президента України від 05 лютого 2016 року № 03-01/255, розпорядження голови облдержадміністрації від 19.02.2016 № 74 «Про сприяння комплектування Збройних Сил України особовим складом на контрактній основі», з метою сприяння реалізації планів Генерального штабу Збройних Сил України щодо обсягів відбору громадян на військову службу за контрактом (Сарненський район – 35 осіб) та зменшення планового завдання району з призову мобілізаційних ресурсів, у разі оголошення часткової мобілізації, для заміни військовослужбовців, призваних на військову службу під час мобілізації на особливий період , що вислужили установлений термін служби:

1.    Сільським, селищним та міському головам:

1.1. Організувати через Сарненський районний військовий комісаріат проведення роботи із залученням громадян на військову службу за контрактом;

1.2.                  Сприяти Сарненському районному військовому комісаріату у проведенні заходів залучення громадян на військову службу за контрактом, перш за все – військовозобов’язаних громадян оперативного резерву І черги, які мають досвід бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції;

1.3.                    Сприяти посадовим особам військового комісаріату у проведенні рекламно-агітаційної роботи з питань прийняття на військову службу за контрактом;

2.    Завідувачу сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації сприяти Сарненському районному військовому комісаріату в систематичній інформаційній підтримці позитивного ставлення та мотивації громадян до проходження військової служби за контрактом з використанням місцевих засобів масової інформації (радіо, преса, інтернет-видання).

3.    Начальнику відділу освіти райдержадміністрації організувати у навчальних закладах району інформування учнівської молоді про військову службу за контрактом, зокрема розміщення відповідних рекламно-агітаційних матеріалів.

4.    Рекомендувати директорам Вищого професійного училища № 22, Сарненського державного професійно-технічного навчального закладу  «Сарненський професійного-аграрний ліцей», Сарненського педагогічного коледжу Рівненського Державного гуманітарного університету організувати інформування учнівської та студентської молоді про військову службу за контрактом, зокрема розмістити відповідні рекламно-агітаційні матеріали та спільно з військовим комісаріатом визначити дні проведення семінарських занять з випускниками щодо відбору та прийняття на військову службу за контрактом.

5.     Рекомендувати директору Сарненського районного центру зайнятості:

1)    Організувати роботу щодо залучення бажаючих для проходження військової служби за контрактом. Організувати спільно з районним військовим комісаріатом бесіди, семінари; 

2)    Розмістити у центрі зайнятості інформацію про умови прийняття на військову службу за контрактом як один з варіантів працевлаштування.

     6. Виконавцям інформувати Сарненську районну державну адміністрацію про виконання розпорядження голови райдержадміністрації щомісяця до 29 числа.

     7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 
 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                                       Я. Яковчук