Також дивіться новини на facebook.com

№ 103 від 23 березня 2016 року "Про розроблення детального плану території"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

23 березня  2016 року                                                                                  № 103

 

Про розроблення

детального плану території

 
 
 
 
 

Відповідно до ст.ст. 6, 13, 20, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст.ст. 8, 10, 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20 грудня 2011 року за № 1468/20206, державних будівельних норм України ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Вирівський гранітекспо» від 15.03.2016 № 16 щодо розроблення детального плану території на земельну ділянку державної власності площею 29,7500 гектарів (землі державної власності лісогосподарського призначення (ліси), що перебуває у постійному користуванні державного підприємства «Клесівське лісове господарство»:

1. Розробити детальний план території на земельну ділянку державної власності площею 29,7500 гектарів (землі державної власності лісогосподарського призначення (ліси), що перебуває у постійному користуванні державного підприємства «Клесівське лісове господарство», розташованої на території Вирівської сільської ради Сарненського району  Рівненської області (за межами населеного пункту) з подальшою передачею її товариству з обмеженою відповідальністю «Вирівський гранітекспо» із зміною цільового призначення на строк дії спеціального дозволу на користування надрами для розробки Ясногірського -1 родовища гранодіоритів (надалі – детальний план території на земельну ділянку).

2. Фінансування робіт з розроблення детального плану території на земельну ділянку здійснити за рахунок коштів товариства з обмеженою відповідальністю «Вирівський гранітекспо» (надалі – Інвестор).

3. Визначити за погодженням з Інвестором організацію-розробника детального плану території на земельну ділянку (надалі – Розробник).

4. Укласти тристоронню угоду на розроблення детального плану території на земельну ділянку, вказаного у пункті 1 цього розпорядження, між Сарненською райдержадміністрацією, Інвестором та Розробником.

5. Розробнику детального плану території на земельну ділянку після розроблення, узгодження та громадського обговорення надати його Сарненській райдержадміністрації для розгляду та затвердження у встановленому законодавством порядку.

6. Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сарненської районної державної адміністрації організувати:

- оприлюднення даного розпорядження шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Сарненської районної державної адміністрації у двотижневий термін з дня його реєстрації;

- розроблення детального території на земельну ділянку;

- проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті детального плану території на земельну ділянку;

- розгляд детального плану території на земельну ділянку на засіданні архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сарненської районної державної адміністрації.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 

Голова адміністрації                                                                Я. Яковчук