Також дивіться новини на facebook.com

№ 95 від 17 березня 2016 року "Про затвердження акта про встановлення розмірів збитків, заподіяних в зв’язку з вилученням земельних ділянок"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації

   

  17 березня  2016 року                                                                                       № 95
 
Про затвердження акта про
встановлення розмірів збитків,
заподіяних в зв’язку з
вилученням земельних ділянок
 

За результатами роботи комісії з визначення та відшкодування розмірів збитків власникам землі та землекористувачам, утвореної розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від  29 липня 2014 року № 236 «Про створення комісії з визначення та відшкодування розмірів збитків власникам землі та землекористувачам» із змінами внесеними розпорядженням голови адміністрації від 14 березня 2016 року № 86, керуючись пунктом 2 Порядку визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 квітня 1993 року № 284, статтею 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

 

1. Затвердити акт про встановлення розмірів збитків, які будуть завдані державному підприємству «Клесівське лісове господарство» в зв’язку з вилученням земельних ділянок ДП «Бурштин України» для видобування бурштину, що додається.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                             Я.Яковчук

        
 
 
 
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови Сарненської

районної державної адміністрації

17 березня 2016 року № 95

 
АКТ

про встановлення розмірів збитків, заподіяних державному підприємству

«Клесівське лісове господарство» в зв’язку з вилученням земельних ділянок

ДП «Бурштин України» для видобування бурштину

 

м. Сарни                                                                                      17 березня 2016 року

 
 

Комісією створеною розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 29.07.2014 № 236 «Про створення комісії з визначення та відшкодування розмірів збитків власникам землі та землекористувачам» із змінами внесеними розпорядженням голови адміністрації від 14.03.2016 № 86 в наступному складі:

голова комісії – керівник апарату райдержадміністрації Стельмах В.М.; секретар комісії – завідувач юридичного сектору апарату райдержадміністрації Губеня Р.М.; члени комісії: Боротюк П.М. – начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації; Гринник В.Ф. – Клесівський селищний голова; Зінчик Р.М. – начальник управління Держгеокадастру у Сарненському районі; Радько О.А. – виконуюча обов’язки начальника фінансового управління райдержадміністрації; Пінчук Ф.І. – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації; Федорова Ж.І. – перший заступник начальника Сарненської ОДПІ Головного управління ДФС у Рівненській області; Тарновський О.П. – начальник Клесівської дільниці ДП «Бурштин України»; Галах О.В. – маркшейдер ДП «Бурштин України»; Артюшок І.І. – головний лісничий ДП «Бурштин України».

 

На засіданні, що відбулося 17 березня 2016 року, були розглянуті матеріали по визначенню розміру збитків, які будуть завдані ДП «Клесівське лісове господарство» в зв’язку з відведенням розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 року № 1433-р земельних ділянок загальною площею 16,6108 га ДП «Бурштин України» для видобування бурштину. За результатами розгляду наданих матеріалів, на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 1993 року № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», комісія вирішила наступне:

 

затвердити суму збитків, заподіяних державному підприємству «Клесівське лісове господарство» в зв’язку з вилученням земельних ділянок в користування ДП «Бурштин України» для видобування бурштину у розмірі 895365,64 (вісімсот дев’яносто п’ять тисяч триста шістдесят п’ять гривень, 64 копійки)  з ПДВ.

 
 

Голова комісії: __________________ Стельмах В.М.

Секретар комісії:  __________________ Губеня Р.М.

Члени комісії:         _______________ Боротюк П.М.

_______________ Гринник В.Ф.

_________________ Зінчик Р.М.

________________ Радько О.А.

_________________ Пінчук Ф.І.

______________ Федорова Ж.І.

____________ Тарновський О.П.

_________________ Галах О.П.

_______________ Артюшок І.І.

_____________ / ____________/

______________ / ___________/