Також дивіться новини на facebook.com

№ 96 від 17 березня 2016 року "Про вихід Сарненської райдержадміністрації із складу співзасновників друкованого засобу масової інформації районної газети «Сарненські новини» та редакції газети «Сарненські новини»"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної  державної адміністрації

 
 

17  березня  2016 року                                                                                        №  96

 
 
Про вихід Сарненської
райдержадміністрації із складу
співзасновників друкованого засобу
масової інформації районної газети
«Сарненські новини» та редакції
газети «Сарненські новини»
  
 

Відповідно до статей 3, 7 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» та статей 8, 20, 21 Закону України  «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», враховуючи пропозицію трудового колективу редакції газети «Сарненські новини» стосовно способу реформування районної газети «Сарненські новини» та редакції газети «Сарненські новини»:

 

           1. Вийти із складу співзасновників  друкованого засобу масової інформації районної газети «Сарненські новини» та редакції газети «Сарненські новини» з перетворенням редакції газети членами її трудового колективу у суб’єкт господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації відповідно до порядку встановленого законодавством.

           2.  Надіслати це розпорядження Центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері телебачення і радіомовлення, інформаційній та видавничій сферах (Державному  комітету телебачення і радіомовлення України) для внесення до Зведеного переліку об’єктів реформування та центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації друкованих засобів масової інформації (Міністерству юстиції України) та трудовому колективу редакції.

 
 
 

3. Укласти угоду з районною газетою «Сарненські новини» та редакцією газети «Сарненські новини»  про зміну складу співзасновників, збереження назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 
         

Голова  адміністрації                                                                               Я.Яковчук