Також дивіться новини на facebook.com

№ 99 від 22 березня 2016 року "Про передачу повноважень щодо вчинення насильства в сім’ї, з питань здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї у Сарненському районі "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
22 березня 2016 року                                                                               № 99
 

Про передачу повноважень щодо вчинення   насильства  в  сім’ї, з питань здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї у Сарненському районі

 
 
 
 
 
 
 
 

     На підставі статей 5, 6, 13, 22 Закону України “Про місцеві державні адміністрації” та Законів України «Про попередження насильства в сім’ї», «Про охорону дитинства», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про соціальну роботу», наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 21 листопада 2012 року №1308 "Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення положення про структурний підрозділ освіти і науки, молоді та спорту місцевої державної адміністрації", на виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 13 листопада 2012 року №156-к «Про впорядкування структури Рівненської обласної державної адміністрації»:

1       Районному центру соціальних служб дітей, сім’ї та молоді:

             1.1 передати повноваження  щодо вчинення   насильства  в  сім’ї, з питань здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї у Сарненському районі  управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації;

             1.2 директору районного центру соціальних служб дітей, сім’ї та молоді  Скуловець О.Г. оформити акт-передачі управлінню праці та соціального захисту населення  усіх необхідних документів та електронної бази даних щодо насильства в сім’ї до 31 березня 2016 року.

        2. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації інформувати службу у справах дітей райдержадміністрації в разі скоєння насильства над неповнолітніми дітьми у триденний термін з моменту надходження такої інформації.

 3. Сарненському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Рівненській області надсилати спеціальні картки про вчинення насильства в сім’ї  управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

 4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 24 грудня 2015 року № 493 «Про передачу повноважень щодо вчинення насильства в сім’ї, з питань здійснення заходів  з попередження насильства в сім’ї у Сарненському районі районному центру соціальних служб дітей, сім’ї та молоді»

         5.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                                   Я.Яковчук