Також дивіться новини на facebook.com

№ 164 від 28 квітня 2016 року "Про районний план заходів із відзначення 20-ї річниці Конституції України "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
28 квітня 2016 року                                                                                 № 164
 
 

Про районний план заходів із відзначення 20-ї річниці Конституції України

 

На виконання Указу Президента України від 15 березня 2016 року          № 94/2016 «Про відзначення 20-ї річниці Конституції України», розпорядження  голови обласної державної адміністрації від 18 квітня 2016 року № 203 «Про обласний план заходів із відзначення 20-ї річниці Конституції України» та з метою належного відзначення у 2016 році 20-ї річниці Конституції України, сприяння консолідації суспільства навколо ідеї проведення конституційної реформи, формування високого рівня правової свідомості та правової культури населення країни, виховання у громадян поважного ставлення до Основного Закону України:

1. Затвердити районний план заходів із відзначення 20-ї річниці Конституції України (далі – план заходів) згідно з додатком.

 

2. Виконавцям інформувати сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації про хід виконання плану заходів до 29 червня 2016 року.

 

3. Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації узагальнену інформацію про виконання плану заходів подати управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 29 червня 2016 року.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Стельмаха В.М.

 

Голова адміністрації                                                                                    Я.Яковчук

 
       Додаток

до розпорядження голови

      райдержадміністрації

             28 квітня 2016 року № 164

 
 
Районний план заходів
із відзначення 20-ї річниці Конституції України
 

1. Провести в районному центрі, населених пунктах району урочисті заходи із відзначення 20-ї річниці Конституції України за участю представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, діячів науки, культури, громадських об’єднань, молоді, військовослужбовців – учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, учасників Революції Гідності та членів їх родин.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

24 – 28 червня 2016 року.
 

2. Організувати покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення в районному центрі та населених пунктах району.

Виконавчі комітети місцевих рад.
24 – 28 червня 2016 року.
 

3. Провести тематичні науково-практичні конференції, круглі столи, інші заходи за участю представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, діячів науки та культури.

Відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

Червень 2016 року.
 

4. Організувати та провести в закладах культури, військовій частині, закладах для дітей та молоді інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на:

- єднання суспільства, зміцнення громадянського взаєморозуміння у питаннях національної історії, становлення демократичної держави;

- донесення до широкої аудиторії інформації про історію конституціоналізму в Україні, основні напрямки удосконалення Конституції України, напрацювання у сфері конституційної реформи.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, відділ молоді і спорту райдержадміністрації, сектор оборонної та режимно – секретної роботи апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

Червень 2016 року.
 

5. Сприяти підтримці ініціатив науковців, громадських об’єднань, спрямованих на популяризацію в засобах масової інформації, закладах культури, трудових колективах, військовій частині питань щодо розвитку конституціоналізму в Україні, проведення конституційної реформи.

Відділ освіти райдержадміністрації, сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

Червень 2016 року.
 
 

6. Організувати виставки фото- та архівних документів, що ілюструють процес прийняття Конституції України, становлення та розвиток українського конституціоналізму, історію національного законотворення.

Архівний відділ райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

Червень 2016 року.
 

7. Провести в населених пунктах району культурно-мистецькі заходи, акції, спортивні змагання, присвячені 20-й річниці Конституції України.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ молоді і спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

Червень 2016 року.
 

8. Забезпечити в установленому порядку фінансування видатків на організацію та проведення заходів із відзначення 20-ї річниці Конституції України.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, фінансове управління райдержадміністрації.

Упродовж червня 2016 року.
 

9. Забезпечити у місцях проведення заходів із відзначення 20-ї річниці Конституції України охорону громадського порядку та дотримання вимог з безпеки дорожнього руху

Сарненський відділ поліції ГУНП в Рівненській області.

24 – 28 червня 2016 року.

 

10. Забезпечити широке висвітлення заходів із підготовки та відзначення 20-ї річниці Конституції України, а також трансляцію тематичних радіопередач, пов’язаних із прийняттям Основного Закону України.

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, редакція газети «Сарненські новини», ТРК «Полісся».

Упродовж червня 2016 року.
 
 
 
Керівник апарату      

адміністрації                                                                                     В. Стельмах