Також дивіться новини на facebook.com

№ 230 від 29 червня 2016 року "Про затвердження Положення про відділ агропромислового розвитку Сарненської районної державної адміністрації"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

29 червня 2016 року                                                                                    № 230

 
 

Про затвердження Положення про відділ агропромислового розвитку Сарненської районної державної адміністрації

 

Відповідно до пункту 4-1 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року № 887, Методичних рекомендацій з розроблення положення про структурний підрозділ агропромислового розвитку місцевої державної адміністрації, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 21 листопада 2012 року № 722:

 

1. Затвердити Положення про відділ агропромислового розвитку Сарненської районної державної адміністрації в редакції, що додається.

2. Відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації у встановленому порядку забезпечити державну реєстрацію змін до установчих документів.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження  голови Сарненської райдержадміністрації від 24 грудня 2012 року № 507 «Про затвердження Положення про управління агропромислового розвитку Сарненської районної державної адміністрації».

 4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

 
 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                                       І.Назарець