Також дивіться новини на facebook.com

№ 267 від 20 липня 2016 року "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно- енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2016 рік"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

20 липня  2016 року                                                                           № 267

 

Про ліміти споживання теплової

і електричної енергії, природного

газу, води та інших видів паливно-

енергетичних ресурсів бюджетними

установами і закладами району на 2016 рік

 
 
 

          На виконання статті 51,77 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Рівненської обласної державної  адміністрації від 01.07.2016 року № 376 «Про ліміти  споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води  та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами області на 2016 рік», а також економії коштів:

          1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води  та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району у розрізі місцевих рад, районних відділів, установ та закладів на 2016 рік  згідно з додатками 1-5.

          2. Рекомендувати голові районної ради, міському, селищному, сільським головам та зобов’язати керівників районних відділів, мережа установ і закладів, яких фінансується за рахунок коштів місцевих бюджетів:

          2.1. Розпорядженнями, рішеннями та наказами встановити помісячні ліміти енергоспоживання у вартісних і натуральних показниках у розрізі бюджетних установ і закладів у межах лімітів, затверджених цим розпорядженням.

          До  25 липня 2016 року подати сектору житлово-комунального господарства райдержадміністрації та енергопостачальним підприємствам копії власних розпоряджень, рішень та наказів.

          2.2. Забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та стовідсотковим їх фінансуванням.

          Притягати до відповідальності керівників підпорядкованих підприємств, установ і закладів за ухилення від повних і своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії, недотримання встановлених лімітів споживання, про що інформувати райдержадміністрацію за електронною адресою: sarn@icc.rv.ua щомісяця до 10 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 6.

          3. Керівникам Сарненської дільниці ПАТ «Рівнеобленерго»,                  ТОВ «Рівнегаз Збут», КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради,          ТзОВ «Енергозбереження-Рівне», ВП «Рівненська дистанція водопостачання» ДТГО «Львівська залізниця», КП «Екосервіс» Сарненської міської ради забезпечити контроль за дотриманням встановлених лімітів і щомісяця до 10 числа наступного періоду інформувати райдержадміністрацію за формою згідно з додатком 6 у розрізі окремих споживачів.

          4. Фінансовому управлінню райдержадміністрації надавати інформацію про обсяги фінансування бюджетних установ, закладів, що фінансуються з місцевих бюджетів району, на поточний рік та стану їх розрахунків за спожиті енергоносії (у розрізі головних розпорядників бюджетних коштів) сектору житлово-комунального господарства райдержадміністації до 10 числа місяця, наступного за звітним.

          5. Персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів покласти на керівників бюджетних установ та закладів – споживачів енергоносіїв.

          6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Назарця І.П.

 
 

Голова адміністрації                                                                                  Я.Яковчук