Також дивіться новини на facebook.com

№ 295 від 16 серпня 2016 року "Про організацію та проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань восени 2016 року"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

 16 серпня 2016 року                                                                                           № 295

                     
                                                                                                                                           
Про організацію та проведення

в районі  призову громадян

України на строкову військову службу
до Збройних Сил України

та інших військових формувань восени 2016 року                                

 
 

        На виконання Указу  Президента України  від 29 березня 2016 року               № 122/2016 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році”:

        1.  Провести з 01 жовтня по 30 листопада 2016 року призов і відправлення на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і  не мають права на звільнення або відстрочку  від призову на строкову військову службу.

 2. Затвердити основний та резервний склад районної призовної комісії, згідно додатку 1.

         3. Військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату підполковнику Федоруку О.М. спільно з міським, селищними, сільськими головами, організувати і провести призов і відправку на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, громадян України чоловічої статі, які підлягають призову восени 2016 року.

4. Відділам культури і туризму райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту організувати у трудових колективах підприємств, організацій, установ, де працюють і навчаються призовники, в сільських,  селищних радах, місті Сарни урочисті проводи їх на військову службу.

         5.  Міському, селищним та сільським головам, керівникам підприємств, організацій району забезпечити оповіщення і доставку призовників на призовну дільницю за повістками Сарненського районного військового комісаріату, відповідно до графіку засідань районної призовної комісії, згідно додатку 2.

            6. Рекомендувати селищним та сільським головам бути присутніми на засіданнях районної призовної комісії. 

                   7. З метою підвищення ефективності роботи районної призовної комісії, військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату підполковнику Федоруку О.М. та головному лікарю комунального закладу “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради організувати проведення медичного освідчення призовників, які підлягають призову  на строкову військову службу восени 2016 року лікарями спеціалістами  у складі, згідно додатку 3.

8. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій району на період призову і роботи районної призовної та медичної комісії з 02 вересня  по  30 листопада 2016 року виділити Сарненському районному військовому комісаріату  технічних  працівників, згідно додатку 4.

         9. Для забезпечення організованої відправки призовників з  Сарненського районного військового комісаріату на обласний збірний пункт, організації та проведення розшуку призовників, які ухиляються від призову, рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ району виділити автотранспорт, згідно додатку 5  за заявками військового комісара Сарненського районного військового комісаріату.              

10. Рекомендувати голові правління ВАТ “Сарненське АТП-15640” розглянути можливість забезпечити безкоштовний проїзду призовникам, які викликаються на районну призовну комісію по повістках районного військового комісаріату.

11. Начальнику відділу охорони здоров’я районної державної адміністрації спільно з головним лікарем комунального закладу “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради:

         11.1. забезпечити районну призовну комісію лікарями-спеціалістами для медичного освідчення призовників;

11.2. забезпечити призовну дільницю необхідним медичним інструментарієм, майном, яке необхідно для медичного огляду громадян, згідно наказу Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402 “Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  17 листопада 2008 року за №1109/15800;

11.3. виділити в комунальному закладі ” Сарненська центральна районна лікарня ” Сарненської районної ради необхідну кількість ліжко-місць для стаціонарного обстеження хворих призовників, забезпечити повне і якісне медичне обстеження призовників у встановлені терміни;

         11.4. забезпечити проведення призовникам обов’язкового флюорографічного обстеження органів грудної клітини, електрокардіограми, аналізів крові, сечі, серологічного аналізу крові на антитіла до вірусу імунодефіциту, гепатиту “В”,”С” та інших необхідних обстежень;

         11.5. забезпечити своєчасну та в повному складі явку лікарів – спеціалістів медичної комісії на районну призовну дільницю, згідно графіку засідань районної медичної комісії, згідно додатку 6;

         11.6. забезпечити обов’язкове проведення контрольного медичного огляду на призовній дільниці військового комісаріату призовників лікарем – членом призовної комісії, в дні відправки їх на обласний збірний пункт згідно графіку відправок, затвердженого військовим комісаром, з метою виключення випадків повернення призовників з обласного збірного пункту за станом здоров’я.

12. Головному лікарю комунального закладу “Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги”, з 05 вересня 2016 року та до кінця чергового призову громадян на строкову військову службу восени 2016 року, направити секретаря районної призовної комісії Зайцеву І.В. в розпорядження військового комісара, а у разі її відсутності забезпечити виділення резервного секретаря із складу середнього медичного персоналу.

         13. Головному лікарю комунального закладу “Сарненської стоматологічної    поліклініки” забезпечити роботу стоматологічного кабінету згідно додатку 6.

14. Головному лікарю комунального закладу “Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка” Рівненської обласної ради забезпечити резервний склад лікаря-психіатра, згідно додатку 6 за згодою.

         15. Тимчасово виконуючому обов'язки начальника Сарненського ВП ГУ НП України в Рівненській області:

         15.1. забезпечити дотримання громадського порядку на території районного військового комісаріату в дні засідання районної призовної комісії та в дні відправки призовників на обласний збірний пункт;

15.2. організувати якісне та дієве проведення розшуку, затримання та доставку до районного військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

16. В ході проведення призову військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату підполковнику Федоруку О.М. не залишати без уваги жодного факту ухилення призовників від призову на строкову військову службу. Матеріали щодо призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу, після прийняття відповідного рішення районною призовною комісією, направляти в правоохоронні органи для притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства.  

          17. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 04 квітня 2016 року №125 “Про організацію та проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших формувань у 2016 році ”                               

          18. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 
В.о. голови адміністрації                                                                 І.П. Назарець
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                                    Додаток 1

                                                    до розпорядження голови

                                             райдержадміністарції                           

                           16.08. 2016  № 295    
Склад
районної призовної комісії
 
Назарець Іван Петрович
перший заступник голови райдержадміністрації

Члени комісії

Зайцева Інна Володимирівна

молодша медична сестра   КЗ “Сарненський районний ЦПМСД”, секретар комісії

Роєнко Віталій Володимирович

заступник головного лікаря з лікувальної роботи  КЗ" Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

Бікус Григорій Федорович

методист відділу освіти райдержадміністрації

Мельник Наталія Михайлівна

психолог, головний спеціаліст відділення комплектування

Рой Володимир Юрійович

заступник начальника Сарненського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області майор поліції

Федорук Олександр Миколайович
військовий комісар Сарненського районного військового комісаріату
 
Резервний склад районної призовної комісії
Стельмах Василь Мусійович
керівник апарату райдержадміністрації

Члени комісії:

Дударик Юлія Геннадіївна

психолог Сарненської загальноосвітньої школи №2

Куришко Олена Павлівна

головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації

Шмигельська Євгенія Микатівна

секретар  комісії , медична сестра дитячої поліклініки КЗ «Сарненська ЦРЛ»

Матвійчук Тетяна Макарівна

 завідувач терапевтичного відділу КЗ "Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

Олач Тетяна Миколаївна

Начальник сектору кадрового забезпечення  Сарненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області майор поліції

Набухотний Віталій Миколайович

 заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділення Сарненського РВК

 
 

  Керівник апарату адміністрації                                                                 В. Стельмах

 
 

Додаток 2

                                       до розпорядження голови

                                       райдержадміністрації         

                                       16.08. 2016  № 295
                                   Графік
засідань районної призовної комісії
№ п/п
Дата засідання
Час роботи комісії
Примітка

1.      

03.10.16
10.00-13.00
 

2.      

05.10.16
10.00-13.00
 

3.      

10.10.16
10.00-13.00
 

4.      

12.10.16
10.00-13.00
 
5.      
17.10.16
10.00-13.00
 
6.      
19.10.16
10.00-13.00
 
7.      
24.10.16
10.00-13.00
 
8.      
26.10.16
10.00-13.00
 
9.      
31.10.16
10.00-13.00
 

10.                        

03.11.16
10.00-13.00
 

11.                        

09.11.16
10.00-13.00
 

12.                        

15.11.16
10.00-13.00
 

13.                        

22.11.16
10.00-13.00
 

14.                        

24.11.16
10.00-13.00
 

15.                        

28.11.16
10.00-13.00
 

16.                        

30.11.16
10.00-13.00
 
 
 
 

Керівник апарату адміністрації                                                             В. Стельмах

                                                                                                                        

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                                                                            

 
 
 
 

                                                   Додаток 3

                                       до розпорядження голови

                                       райдержадміністрації         

                                       16.08. 2016  № 295
 
СКЛАД

лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

Албанська A.A.
- психіатр;
Бескровний С.А.
- травматолог;
Дубенчук І.Р.
- невропатолог;
Іванюк Р.І.
- отоларинголог;
Ковальчук Л.М.
- дерматолог;
Бунечко Г.П.
- стоматолог;
Пограничний О.Д.
- хірург;
Прокопчук Г.В.
- офтальмолог;
Супрунець Т.В.
- терапевт.

            Резервний склад лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

Бортнік Н.В., Соколовська О.В.

- офтальмолог;

Добринський А.Д., Бредун В.О.

- травматолог;
Шевня П.Г.
- стоматолог;

Лікар ОПЛ с. Орлівка за згодою

- психіатр;
Духніч Н.Б.
- дерматолог;
Іванчук Н.І.
- отоларинголог;

Опалько А.В., Романюк Р.Я.

- хірург;

Сацик С.Г., Мосійчук С.В.

- невропатолог;

Соколовський В.М., Матвійчук Т.М.

- терапевт.
 
 

         Керівник апарату адміністрації                                                      В. Стельмах

 
 
 
 
 
 

                                                  Додаток 4

                                       до розпорядження голови

                                       райдержадміністрації         

                                       16.08. 2016  № 295
 
Графік

виділення технічних працівників на призовну дільницю Сарненського районного військового комісаріату

№ з/п

Підприємство, організація, установа, що виділяє працівників

Кількість техпрацівників

Дата
1.

Сарненське вище професійне училище №22

2
3 12.09-по 19.09;  3 01.10- по 12.10
2.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад “Сарненський професійний аграрний ліцей”

2
3 19.09-по 28.09;
3 15.10-по 26.10
3.

Сарненський педагогічний коледж Рівненського державного гуманітарного університету

2
3 04.10-по 13.10;
3 29.10 - по 10.11
4.

Сарненська центральна районна бібліотека

2
3 14.10-по 25.10;
3 13.11-по 24.11
 
 
 
  Керівник апарату адміністрації                                                                В. Стельмах
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


                                                                                            Додаток 5

                                       до розпорядження голови

                                       райдержадміністрації         

                                       16.08. 2016  № 295
 

Перелік підприємств та організацій, яким пропонується виділити автотранспорт для перевезення призовників на обласний збірний пункт (с.Здовбиця Здолбунівського району) та організації розшуку призовників

1.    Державне підприємство "Сарненське лісове господарство".

2.     Відділ освіти Сарненської районної державної адміністрації.

3.     Державне підприємство "Клесівське лісове господарство".

4.     Сарненський  державний професійно-технічний заклад “Сарненський професійний аграрний ліцей”.

5.     ВАТ "Сарненське АТП-15640".

6.     Комунальний заклад "Сарненська центральна районна лікарня" Сарненської районної ради.

7.      Приватний перевізник Сінкевич О.О.

8.      Приватний перевізник Копищик Л.Д.

9.      Приватний перевізник Дубіна А.І.

10. Приватний перевізник Пупко В.М.

11. Приватний         перевізник Соломка С.В.

12. Приватний         перевізник Бігун І.І.
 
 
 
   

    Керівник апарату адміністрації                                                            В. Стельмах

                                                                                                                                                
 
 
 
 
 
 

                                                   Додаток 6

                                       до розпорядження голови

                                       райдержадміністрації         

                                        16.08. 2016   № 295
 
                                         Графік
засідань районної медичної комісії
 
№ з/п

Дата засідання

Години засідання

Призовники яких сільських, селищних рад, міської ради викликаються на районну призовну комісію

Кількість

1.     

 02.09.16
9.00-16.00
Сарни, с. Карасин, с. Карпилівка
50

2.     

05.09.16
9.00-16.00
Сарни, В.Вербчанська с/р, Кричильська с/р
50

3.     

06.09.16
9.00-16.00
Сарни, Вирівська с/р, Селищанська с/р
50

4.     

07.09.16
9.00-16.00
Сарни, Люхчанська с/р, Стрільська с/р
50

5.     

08.09.16
9.00-16.00
Сарни, Тутовицька с/р, Любиковицька с/р
50

6.     

09.09.16
9.00-16.00
Сарни, Коростська с/р, Чудельська с/р
50

7.     

12.09.16
9.00-16.00

Сарни, Костянтинівська с/р, К.-Случанська с/р

50

8.     

13.09.16
9.00-16.00
Сарни, Степанська с/р, Кузьмівська с/р
50

9.     

14.09.16
9.00-16.00
Сарни, Немовицька с/р, Ремчицька с/р
50

10.                        

15.09.16
9.00-16.00
Сарни, смт Клесів
50

11.                        

16.09.16
9.00-16.00
Сарни, Зносицька с/р , Тинненська с/р
50

12.                        

  20.09.16
9.00-16.00

резервний день

50

13.                        

  22.09.16
9.00-16.00

резервний день

50

14.                        

27.09.16
9.00-16.00

резервний день

50

15.                        

29.09.16
9.00-16.00

резервний день

50

16.                        

04.10.16
9.00-16.00

резервний день

50

17.                        

06.10.16
9.00-16.00

резервний день

50

18.                        

11.10.16
9.00-16.00

резервний день

50

19.                        

13.10.16
9.00-16.00

резервний день

50

20.                        

18.10.16
9.00-16.00

резервний день

50

21.                        

20.10.16
9.00-16.00

резервний день

50

22.                        

25.10.16
9.00-16.00

резервний день

50

23.                        

27.10.16
9.00-16.00

резервний день

50

24.                        

03.11.16
9.00-16.00

резервний день

50

25.                        

09.11.16
9.00-16.00

резервний день

50

26.                        

16.11.16
9.00-16.00

резервний день

50

27.                        

23.11.16
9.00-16.00

резервний день

50
 
 

Керівник апарату адміністрації                                                                 В. Стельмах