Також дивіться новини на facebook.com

№ 361 від 29 вересня 2016 року "Про додержання норм чинного законодавства України на території Коростської сільської ради та роботу виконавчого комітету Коростської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень, визначених Законом України «Про мі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
    
 

29  вересня 2016 року                                                                               №  361

 

Про додержання норм чинного

законодавства України на території

Коростської сільської ради та роботу

виконавчого комітету Коростської

сільської ради по здійсненню делегованих

повноважень, визначених Законом України

«Про місцеве самоврядування в Україні»

                        
 

Відповідно до статті 35 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.1999  №339 «Про затвердження Порядку контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади», з метою подальшого вдосконалення роботи виконавчого комітету Коростської сільської ради:

 1.  Інформацію Коростського сільського голови Климця О.З. «Про роботу виконавчого комітету Коростської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» взяти до відома.

2.  Роботу виконавчого комітету Коростської сільської ради по виконанню делегованих повноважень, визначених Законом України   «Про місцеве самоврядування в Україні» визнати задовільною.

3. Рекомендувати виконавчому комітету Коростської сільської ради:

3.1.  В місячний термін розглянути матеріали за результатами проведення виїзного засідання колегії районної державної адміністрації на засіданні виконавчого комітету  та розробити і затвердити заходи по усуненню недоліків, виявлених під час вивчення стану виконання делегованих повноважень.

3.2.  Покращити роботу виконавчого комітету по виконанню документів органів виконавчої влади вищого рівня  та інформуванню райдержадміністрації про стан їх виконання на території ради.

3.3. Передбачити в місцевому бюджеті кошти на розроблення схеми землеустрою і техніко-економічне обґрунтування використання та охорони земель на території Коростської сільської ради.

3.4. Забезпечувати постійний контроль за належним благоустроєм на території населених пунктів Коростської сільської ради.

3.5.  Забезпечити роботу адміністративної комісії у відповідності до вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення.

3.6.  Здійснювати ремонт доріг в населених пунктах сільської ради.

3.7.  Вирішити питання утилізації  розміщених на території сільської ради залишків заборонених і непридатних до використання в сільському господарстві хімічних засобів захисту рослин.

3.8. Забезпечити своєчасне сповіщення призовників і військовозобов’язаних про їх виклик до військкомату та своєчасне прибуття за цим викликом.

3.9. Покращити агітаційну роботу серед населення територіальної громади щодо військової служби за контрактом.

3.10. Здійснювати належне утримання трьох дерев’яних мостів, які знаходяться на території ради.

3.11.  Провести очистку меліоративного каналу польдерної системи в селі Корост.

3.12. Вирішити питання щодо заповнення вакансії спеціаліста по соціальній роботі з дітьми, сім’ями, молоддю та спорту сільської ради.

3.13. Провести обстеження технічного стану Коростського будинку культури щодо надійності та безпеки експлуатації із залученням спеціалістів, що мають відповідні сертифікати.

4. Відділу охорони здоров’я районної державної адміністрації:

4.1. Вирішити питання щодо забезпечення водопостачання до Коростської лікарської амбулаторії  загальної  практики/сімейної медицини.

4.2. Упродовж 2017 року здійснити капітальний ремонт приміщення фельдшерсько-акушерського пункту села Мале Вербче.

5. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації:

5.1. Завершити капітальний ремонт внутрішніх вбиралень в Одринківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів.

5.2. Облаштувати приміщення для зберігання твердого палива в Коростській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

6. Відділу культури і туризму районної державної адміністрації, спільно з керівниками закладів культури Коростського сільського культурно-дозвіллєвого комплексу, забезпечити впровадження інноваційних форм роботи щодо  організації  роботи любительських об’єднань.

7. Відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації, спільно з виконавчим комітетом Коростської сільської ради:

7.1. Забезпечити належний контроль за дотриманням закладами торгівлі, ресторанного господарства вимог порядку торговельної діяльності, правил торговельного обслуговування населення та за станом благоустрою територій, прилеглих до цих об’єктів.

7.2. Забезпечити проведення роз’яснювальної роботи щодо належного виконання працівниками закладів торгівлі, ресторанного господарства вимог статті 15-3 «Обмеження щодо продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів» Закону України « Про державне регулювання виробництва і обігу

спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

7.3. Активізувати діяльність по залученню громадян (приватних підприємців) для надання побутових послуг населенню на території ради.

8. Виконавцям про хід виконання розпорядження голови районної державної адміністрації інформувати до 15.09.2017.

9. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 02.12.2013  № 414 «Про роботу виконавчого комітету Коростської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Параницю Н.М.

 
 
 
 
 
 
 
 

Голова  адміністрації                                                              Я. Яковчук