Також дивіться новини на facebook.com

№ 470 від 12 грудня 2016 року "Про розподіл та перерозподіл обсягів субвенції з державного бюджету та здійснення перерозподілу бюджетних призначень на 2016 рік "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 

 12 грудня 2016 року                                                                                  № 470

 
 

Про розподіл та перерозподіл обсягів субвенції з державного бюджету та здійснення      перерозподілу бюджетних призначень на 2016 рік

 

Відповідно до розпорядження голови Рiвненської обласної державної адміністрації від 07.12.2016 №747 “Про розподіл та перерозподіл обсягів субвенції з державного бюджету в 2016 році” та листа управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації щодо проведення перерозподілу призначень, керуючись пунктом 3 рішення Сарненської районної ради від 25.12.2015 №54 “Про районний бюджет на 2016 рік” :

1. Зменшити доходи загального фонду районного бюджету на 2016 рік за кодом 41030600 «Cубвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги на догляд за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу» на суму  1807296,86 грн. згідно з додатком 1.

         2. Зменшити видатки загального фонду районного бюджету на 2016 рік головному розпоряднику коштів – управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації на 1807296,86 грн. за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги на догляд за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу згідно з додатком 2.

         3. Здійснити перерозподіл бюджетних призначень, затверджених за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот на 2016 рік в межах їх загального обсягу за тимчасовою та економічною класифікацією видатків місцевих бюджетів згідно з додатком 2

         4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                               Я.Яковчук