Також дивіться новини на facebook.com

№ 106 від 22 березня 2017 року "Про організацію та здійснення шефської допомоги військовій частині В 0113 Збройних Сил України"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
22 березня 2017 року                                                                                    № 106
 
 
Про організацію та здійснення
шефської допомоги військовій
частині В 0113 Збройних Сил України
 
 

Відповідно до статей 6, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, Указу Президента України від 11 лютого 2016 року № 44/2016 “Про шефську допомогу військовим частинам збройних Сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України” статей 33, 35, 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 лютого 2016 року № 93 “Про організацію виконання Указу Президента України від             11 лютого 2016 року № 44/2016”, з метою сприяння обороноздатності та мобілізаційної готовності держави, роз’ясненню соціально-побутових проблем, задоволенню культурних і духовних потреб військовослужбовців, піднесення престижу військової служби:

1. Призначити відповідальним за організацію здійснення шефства над військовою частиною В 0113 першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

2. Завідувачу сектору оборонної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації:

2.1. Спільно з командуванням військової частини В 0113 щороку розробляти та затверджувати річний план заходів Сарненської райдержадміністрації з організації надання шефської допомоги військовій частині В 0113 Збройних Сил України та до 20 січня подавати їх копії обласній державній адміністрації.

2.2.  У річному плані заходів Сарненської райдержадміністрації з організації надання шефської допомоги військовій частині В 0113 Збройних Сил України передбачати заходи щодо надання допомоги у забезпеченні військової частини продовольством, пально-мастильними матеріалами, матеріально-технічними засобами, у розв’язанні соціально-побутових проблем, задоволенні культурних і духовних потреб військовослужбовців, військово-патріотичного виховання молоді та її підготовки до виконання військового обов’язку.

2.3.  Забезпечити координацію дій між Сарненською райдержадмі-ністрацією та військовою частиною В 0113 з питань надання шефської допомоги.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Назарця І.П.

Голова адміністрації                                                                                   Я.Яковчук