Також дивіться новини на facebook.com

№ 123 від 28 березня 2017 року "Про районну програму запобігання виникненню лісових і торф’яних пожеж та забезпечення їх ефективного гасіння на період 2017-2021 років"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

28 березня 2017 року                                                                                № 123

 

Про    районну    програму     запобігання

виникненню   лісових і  торф’яних пожеж  

та забезпечення їх ефективного гасіння на

період 2017-2021 років

 

         Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Кодексу цивільного захисту України, розпорядження голови облдержадміністрації від 03.02.2017 № 50 "Про обласну    програму   запобігання виникненню   лісових і  торф’яних пожеж   та забезпечення їх ефективного гасіння на період 2017-2021 років" та з метою запобігання виникненню лісових і торф’яних пожеж на території району, належної організації їх гасіння, запровадження дієвого контролю за станом реалізації заходів з вирішення зазначених питань: 

1. Схвалити районну програму запобігання виникненню лісових і торф’яних пожеж та забезпечення їх ефективного гасіння на період
2017-2021 років (далі - Програма), згідно з додатком.

2.  Районному сектору головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Рівненській області в установленому порядку подати Програму на затвердження районній  раді.

3.  Координацію дій з ліквідації лісових та торф’яних пожеж здійснює районний сектор головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Рівненській  області та сектор цивільного захисту населення райдержадміністрації.

4.   Виконавцям інформувати районний сектор головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в області про хід виконання Програми щороку до 01 травня та 01 жовтня.

Районному сектору головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Рівненській області узагальнену інформацію подавати районній державній адміністрації щороку  до 05 травня та 05 жовтня.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації І.Назарця.

 

Голова адміністрації                                                                                  Я.Яковчук