Також дивіться новини на facebook.com

№ 165 від 03 травня 2017 року "Про план заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Сарненському районі"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
    

03 травня 2017 року                                                                                      №  165       

 
 
 
 

Про план заходів щодо реалізації

 

положень Генеральної угоди про

 

регулювання основних принципів

 

і норм реалізації соціально-економічної

 

політики і трудових відносин в Сарненському районі

 
 
 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року № 1044-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30.03.2017 № 180 «Про план заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні»:

1. Затвердити план заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні (далі – план заходів) згідно з додатком 1.

2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, виконавчим комітетам міської, селищних,  сільських рад,  територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади:

забезпечити виконання плану заходів;

інформацію про хід виконання плану заходів подавати до 01 числа місяця, що настає за звітним періодом,  управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації інформацію станом на 20 червня та 20 грудня за формою згідно з додатком 2.

 

3. Управлінню праці та соціального захисту населення  райдержадміністрації подавати узагальнену інформацію про хід виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30.03.2017 № 180  «Про план заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про  регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні» департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації щороку до 05 липня та 05 січня.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 05 липня 2011 року № 360 «Про  план заходів щодо  реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2010 – 2012 роки в Сарненському районі».

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Голова адміністрації                                                                             Я. Яковчук
 
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 2

         до розпорядження голови

                   райдержадміністрації

                                                                                                   03.05.2017  №  165

 
 
 
Інформація

про стан виконання плану заходів щодо реалізації положень

Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації  соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні

 
 

Положення Генеральної угоди

Зміст заходу, строк виконання

Відповідальні за виконання

1
2
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Керівник апарату  адміністрації                                                   В. Стельмах