Також дивіться новини на facebook.com

07.07.2017 - VI Регіональний відкритий етно-тур-фест «Бурштиновий шлях»

  VI Регіональний відкритий етно-тур-фест «Бурштиновий шлях» в рамках проекту «Поліський трамвай» запросив до себе на гостину у купальські дні народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Червона калина» село Зносичі (керівник Валентина Никончук) з театралізованим купальським дійством «На Івана нічка мала» та народне аматорське вокальне тріо комунального закладу «Сарненський районний будинок культури» «Червона бинда» у складі Любові Сороки, Яни Куришко-Шаргар та Сергія Гаврилюка.

Цьогоріч родзинкою фестивалю стало відкриття туристично-інформаційного офіс-музею «Бурштиновий шлях». Для туристів - знахідка, адже корисну інформацію про Полісся можна отримати трьома мовами-українською, польською та англійською.

Гості свята взяли участь у традиційних майстер-класах народних ремесел, туристично-спортивних акціях, насолодилися виступами етнографічних, фольклорних та естрадних колективів області. Відвідали фестиваль із своїми роботами і народні майстрині районного об’єднання майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «Самоцвіти Сарненщини» - Надія Ліневич (вишиті рушники) та Тетяна Галах (вироби з соломки). Всі охочі мали можливість помилуватися поліськими краєвидами, долучившись до екзотичної мандрівки поїздом-«кукушкою» та відвідати музей найдавнішої вузькоколійки «Зарічне-Антонівка».