Також дивіться новини на facebook.com

Звернення до жителів Сарненщини з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України.

  Шановні Сарненці!

       Незабаром ми разом з українцями всього світу будемо відзначати День незалежності України. Ми хочемо щоб участь у святкових заходах взяли участь якомога більша кількість людей, які відчули б себе  не лише учасниками свята, але і причетними до великої нації українців, які впродовж століть боролися і вибороли право на незалежність серед інших світових націй. Тому програму святкування вже обговорили з громадською радою при райдержадміністрації, на нараді з керівниками територіальних громад, почав працювати оргкомітет. Але ми розраховуємо і на ваші пропозиції і на вашу участь в якості організаторів  патріотичних ініціатив, спортивних, розважальних конкурсів, змагань, які можна подавати до оргкомітетів у виконкомах рад та райдержадміністрації. Розраховую і на те, що традиційно, жителі наших населених пунктів, керівники підприємств, установ та організацій проведуть заходи з благоустрою пам’ятників, пам’ятних місць, вулиць, громадських  та підвідомчих територій.

        Ми пам’ятаємо, що кожного року, в переддень Дня незалежності України, відзначається свято Державного Прапора України.

       Всіх, кому дорогі державні символи, закликаю вшанувати Держаний Прапор України шляхом участі в офіційних церемоніях його урочистого підняття 23 серпня, вивісити державні прапори на фасадах будинків та балконах.

       Адже у повазі до державних символів, до числа яких належить і Державний прапор, проявляється наша громадянська свідомість, готовність об’єднати сили і подолати будь-які перешкоди.

       Будьмо гідними пам’яті українців, які своєю працею, своїм здоров’ям і життям створювали славу і велич Державного Прапора України.

 
 

   Голова адміністрації                                                                        Я.Яковчук