Також дивіться новини на facebook.com

№ 317 від 04 серпня 2017 року "Про районний план заходів з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
04 серпня 2017 року                                                                              № 317
 
 

Про районний план заходів

з підготовки та відзначення
26-ї річниці незалежності України
 
 

На виконання Указу Президента України від 15 травня 2017 року                   № 132/2017 «Про відзначення 26-ї річниці незалежності України», розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від                  27 липня 2017 року № 406 «Про обласний план заходів з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України», з метою гідного відзначення у 2017 році цієї події, утвердження у громадян патріотизму та гордості за свою державу, звитяги Українського народу у боротьбі за волю і незалежність:

 

1. Затвердити районний план заходів з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України (далі – план заходів) згідно з додатком.

 2. Виконавцям:

 забезпечити проведення заходів у межах видатків, передбачених на реалізацію відповідних програм;

  інформувати відділ організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації про хід виконання плану заходів до 12.00 год.       28 серпня та 03 грудня 2017 року.

 3. Відділу організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації узагальнену інформацію про виконання плану заходів подати управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 28 серпня та 05 грудня 2017 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Параницю Н.М.

 

Голова адміністрації                                                                                    Я.Яковчук

Додаток

до розпорядження голови

райдержадміністрації

04 серпня  2017року № 317

 
 
Районний план заходів

з підготовки та відзначення 26-ї річниці незалежності України

 

1. Вжити додаткових заходів щодо забезпечення благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за свободу і незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

 

Сектор житлово-комунального господарства райдержадміністрації,  

виконавчі комітети місцевих рад.

 

Упродовж серпня 2017 року.

 
 

2. Організувати церемонію урочистого підняття Державного Прапора України в районному центрі та населених пунктах району.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчий комітет Сарненської міської ради.

 
23 серпня 2017 року.
 
 
 

3. Провести в районному центрі та населених пунктах району просвітницькі, навчально-виховні, культурно-мистецькі, тематичні заходи, спрямовані на виховання поваги  до державних символів України.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 

Упродовж  серпня – грудня 2017 року.

 
 
 

4. Провести в районному будинку культури урочистості з нагоди 26-ї річниці незалежності України за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, борців за незалежність України у ХХ столітті, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, громадськості, духовенства.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 
23 серпня 2017 року.
 
 

5. Організувати в районному центрі, інших населених пунктах району проведення за участю представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, борців за незалежність України у ХХ столітті, учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, громадськості, науковців, духовенства урочистостей та інших заходів з нагоди 26-ї річниці незалежності України.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 
23 – 24 серпня 2017 року.
 
 

6. Звернутися до релігійних організацій з пропозицією провести
24 серпня 2017 року молебні за Україну.

 
Відділ культури і туризму райдержадміністрації
 
До 23 серпня 2017 року.
                             
 

7. Організувати покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 
23 – 24 серпня 2017 року.
 

8. Забезпечити організацію та проведення у закладах культури, військовій частині, закладах для дітей та молоді району інформаційно-просвітницьких, наукових, культурних та інших заходів про події та персоналії різних періодів багатовікової історії становлення і розвитку Української держави, державних символів України.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, сектор оборонної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 

Упродовж серпня – грудня 2016 року. 

 
 

9. Організувати екскурсії, присвячені історії та культурі України, ролі видатних діячів, які брали активну участь у розбудові незалежної держави, процесах державотворення.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, сектор оборонної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 
Упродовж серпня – грудня 2017 року.
 
 

10. Активізувати роботу, спрямовану на формування у молодіжному середовищі шанобливого ставлення до нинішніх захисників України, борців за її незалежність у ХХ столітті, поваги до державних символів України.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 
Упродовж 2017 року.
 

11. Провести в населених пунктах району заходи патріотичного змісту, культурно-мистецькі акції, спортивні змагання, присвячені 26-ій річниці незалежності України.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.                                                

 
Упродовж серпня 2017 року.
 
 

12. Організувати в населених пунктах тематичні виставки фото- та архівних документів, присвячені історії українського державотворення та питанням сучасного розвитку держави.

 

Архівний відділ райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.                                              

 
Упродовж серпня 2017 року.
 
 
 

13. Ужити заходів щодо вирішення проблемних питань соціального захисту осіб, які отримали інвалідність внаслідок участі у Революції Гідності, антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях, родин загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, надання державної підтримки борцям за незалежність України у ХХ столітті та громадянам, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність України.

 

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділ охорони здоров’я райдержадміністрації, РЦСССДМ, виконавчі комітети місцевих рад.

 
Упродовж 2017 року.
 
 

14. Сприяти реалізації ініціатив громадськості у проведенні заходів патріотичного змісту, в тому числі культурно-мистецьких, спортивних, молодіжних акцій, а також заходів, спрямованих на консолідацію українського суспільства, популяризацію України у світі, її культури, звичаїв і традицій.

 

Відділ організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.                                              

 
Упродовж серпня – грудня  2017 року.
 
 

15. Сприяти в установленому порядку волонтерським та релігійним організаціям, активістам, громадським об’єднанням, що надають підтримку особам, які втратили працездатність і здоров’я внаслідок участі у Революції Гідності, антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях, родинам загиблих (померлих) осіб з їх числа.

 

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділ організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, відділ культури і туризму райдержадміністрації, відділ охорони здоров’я райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 
Упродовж серпня 2017 року.
 
 

16. Забезпечити у місцях проведення заходів із відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України:

охорону громадського порядку та дотримання вимог з безпеки дорожнього руху.

 

Сарненський відділ поліції ГУНП в Рівненській області.

 
23 – 24 серпня  2017 року;
 

медичний супровід учасників заходів та належний санітарно-епідеміологічний нагляд.

 

Відділ охорони здоров’я, Сарненське міжрайонне Управління ГУ ДСЕС у Рівненській області.

 
23 – 24 серпня  2017 року.
 
 
 

17. Сприяти висвітленню заходів із підготовки та відзначення
26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, трансляції тематичних фільмів, передач, а також розповсюдженню відповідної соціальної реклами.

 

Відділ організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети місцевих рад.

 
    Упродовж серпня 2017 року.
 
 
 
 
 
Заступник голови
райдержадміністрації                                                                            Н.Параниця