Також дивіться новини на facebook.com

№ 327 від 11 серпня 2017 року "Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у Сарненс"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
  11 серпня 2017 року                                                                                № 327      
 
 

Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у           2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів  щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у Сарненському районі

 

         Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 463-р  «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.07.2017 № 484-р  «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» (далі субвенції):

         1. Затвердити перелік об’єктів, що фінансуються у 2017 році за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у Сарненському районі, згідно з додатком.

         2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації затвердити обсяг субвенцій при внесенні змін до районного бюджету на 2017 рік.

         3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації  Назарця І.П..

 
 

Голова адміністрації                                                                                Я.Яковчук