Також дивіться новини на facebook.com

№ 329 від 14 серпня 2017 року "Про здійснення заходів щодо вручення зведених нарядів на поставку техніки національної економіки України для комплектування військових формувань керівникам підприємств, установ та організацій району"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
   14 серпня 2017 року                                                                                     № 329
 

Про здійснення заходів щодо

вручення зведених нарядів на поставку техніки національної економіки України для комплектування військових формувань керівникам підприємств,  установ та організацій району

 

Відповідно до Законів України "Про місцеві державні адміністрації", "Про військовий обов’язок і військову службу", "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року №1921 "Про затвердження Положення про військово-транспортний обов’язок", з метою якісного ведення обліку транспортних засобів техніки національної економіки України, своєчасним та якісним забезпеченням транспортними засобами техніки національної економіки України для комплектування військових формувань на період мобілізації та воєнного часу на території Сарненського району:

1. Керівникам підприємств, установ, організацій і навчальних закладів району отримати до виконання від Сарненського районного військового комісаріату зведені наряди на поставку техніки національної економіки на доукомплектування військових формувань під час проведення мобілізації.

2. Забезпечити доступ представника Сарненського районного військового комісаріату до техніки, що належить підприємствам, установам, організаціям і навчальним закладам району та сприяти в роботі по обстеженню технічного стану транспортних засобів.

3. В подальшому, для підтримання належного рівня мобілізаційної готовності, здійснювати заходи відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року №1921 "Про затвердження Положення про військово-транспортний обов’язок".

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Назарця І.П.

 

Голова адміністрації                                                                                   Я.В.Яковчук