Також дивіться новини на facebook.com

№ 460 від 25 жовтня 2017 року "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Комунальному підприємству «Екосервіс»"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

 25   жовтня  2017  року                                                                                 № 460

 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в постійне користування
Комунальному підприємству «Екосервіс»

Розглянувши клопотання Комунального підприємства «Екосервіс» та подані відповідні документи про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в    м. Сарни по вул. Заводській, 15 , відповідно до пункту 7 статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 50  Закону України «Про землеустрій» і статей 17, 122, 123  Земельного кодексу України:

 

1.                     Дати дозвіл Комунальному підприємству  «Екосервіс» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування   орієнтовною площею 3,6 га в м. Сарни по вул. Заводській,15 - для будівництва та обслуговування будівель закладу комунального обслуговування за рахунок земель, що за ними обліковуються.

2.                     Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування виготовити у відповідності до чинного земельного законодавства.

3.                     Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                             Я.Яковчук