Також дивіться новини на facebook.com

№ 459 від 25 жовтня 2017 року "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації

  

25 жовтня 2017 року                                                                                   № 459
 
Про затвердження технічної
документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення)

меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості)
 

Розглянувши заяву директора вищого професійного училища №22  м.Сарни Городнюка В.П., технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в м.Сарни по вул.Варшавській на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, керуючись статтею 17, 122 Земельного кодексу України, статтею 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) вищому професійному училищу №22 м.Сарни для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в м.Сарни по вул. Варшавській на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

2.  Директору вищого професійного училища №22 м. Сарни  Городнюку В.П. посвідчити право користування на земельну ділянку площею 17,300 га за кадастровим номером 5625410100:01:042:0219 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в м.Сарни по вул. Варшавській на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області в порядку, визначеному законодавством.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

 
 

Голова адміністрації                                                                             Я.Яковчук