Також дивіться новини на facebook.com

№ 489 від 06 листопада 2017 року "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

 06   листопада   2017  року                                                                               № 489

 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
 

Розглянувши клопотання Філії «Рівненський державний обласний навчально-курсовий комбінат» УДП «Укрінтеравтосервіс» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення і обслуговування будівель закладів освіти в м. Сарни по              вул. Космонавтів,13  керуючись пунктом 7 статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтями 22, 55 Закону України «Про землеустрій» та статтями 17, 122, 123  Земельного кодексу України:

 

1.                     Дати дозвіл Філії «Рівненський державний обласний навчально-курсовий комбінат» УДП «Укрінтеравтосервіс» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,32 га для розміщення і обслуговування будівель закладів освіти в м. Сарни по вул. Космонавтів, 13 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у постійному користуванні Філії «Рівненський державний обласний навчально-курсовий комбінат» УДП «Укрінтеравтосервіс»  згідно державного акта на право постійного користування землею від 05 січня 1998 року серія РВ 00102.  

2.                     Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

 
 

Голова адміністрації                                                                             Я.Яковчук