Також дивіться новини на facebook.com

№ 496 від 16 листопада 2017 року "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 16  листопада   2017  року                                                                       № 496
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо поділу та об’єднання земельної ділянки
 

Розглянувши клопотання Квартирно-експлуатаційного відділу м. Рівне від         03 листопада 2017 року №2/23 про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для розміщення та постійної діяльності інших, створених відповідно до Законів України, військових формувань (для обслуговування будівель і споруд військового містечка) в  м. Сарни по  вул. Суворова,24, відповідно до ст. 17, 122 Земельного кодексу України, ст. 56 Закону України «Про землеустрій»:

1.                     Надати дозвіл Квартирно-експлуатаційному відділу м. Рівне  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, загальною площею 39,6832 га (кадастровий номер 5625410100:01:006:0094)  для розміщення та постійної діяльності інших, створених відповідно до Законів України, військових формувань (для обслуговування будівель і споруд військового містечка)   в  м. Сарни по вул. Суворова, 24 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у постійному користуванні Квартирно-експлуатаційного відділу            м. Рівне на  підставі витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права індексний номер 95640277 від 29.08.2017.

2.                     Квартирно-експлуатаційному відділу м. Рівне замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок в організації, що має відповідний дозвіл на виготовлення цього виду робіт.

3.                     Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

 

Голова адміністрації                                                                             Я.Яковчук