Також дивіться новини на facebook.com

№ 600 від 28 грудня 2017 року "Про редакційні уточнення найменування об’єктів (заходів), їх місцезнаходження, які фінансуються у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

28 грудня  2017 року                                                                                      № 600

 
Про редакційні уточнення найменування
об’єктів (заходів), їх місцезнаходження,
які фінансуються у 2017 році за рахунок
субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам
 

Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 01.12.2017 №1040 «Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій»:

1. Здійснити редакційні уточнення найменування об’єктів (заходів) та/або їх місцезнаходження з урахуванням їх цільового призначення, визначеного розпорядженням Кабінету Міністрів України від 06.12.2017 №861-р «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», а саме в Додатку 1 цього розпорядження "Розподіл у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (загальний фонд) між місцевими бюджетами за об’єктами (заходами)":

1) назву об’єкта (заходу), його місцезнаходження: «Реконструкція корпусу №1 Сарненської дитячої музичної школи, розташованої за адресою:   м. Сарни, вул. Просвіти, 12» замінити на «Реконструкція корпусу №1 комунального закладу «Сарненська дитяча музична школа» за адресою:           м. Сарни,  вул. Просвіти, 12»;

2) назву об’єкта (заходу), його місцезнаходження: «Будівництво спортивного комплексу, розташованого за адресою: м. Сарни, вул. Ярослава Мудрого, 1» замінити на: «Будівництво спортивного комплексу по                  вул. Я. Мудрого, 1 в м. Сарни».

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

 
Голова адміністрації                                                                            Я.Яковчук