Також дивіться новини на facebook.com

Впродовж лютого-березня будуть проведені громадські слухання 2018 року та заслухані звіти сільського (міського, селищних) голів.

  

У відповідності до статті 13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» територіальна   громада  має  право  не рідше  одного  разу  на рік зустрічатися  з  депутатами   відповідної   ради   та посадовими  особами  місцевого самоврядування,  під час яких члени територіальної громади можуть заслуховувати їх, порушувати питання та вносити пропозиції щодо питань місцевого значення,  що належать до відання місцевого самоврядування.

        Згідно статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  сільський, селищний, міський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.  

З метою дотримання вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» будуть проведені громадські слухання впродовж лютого-березня 2018 року та заслухані звіти сільського (міського, селищних) голів.

 

Відділ  організаційної роботи та зв’язків з

громадськістю  апарату  райдержадміністрації.