Також дивіться новини на facebook.com

2018.05.11- направлення на проходження психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції

  Управління  праці та соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації  проводить направлення на проходження психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, згідно порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності затверджено постановою КМУ від 12 липня 2017 року №497.

          Для отримання реабілітаційних послуг отримувач повинен звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації із заявою, складеною в довільній формі, до якої додається копія посвідчення учасника бойових дій, або інваліда війни, або учасника війни та копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції.

      Під час подання копій посвідчень, особа надають їх оригінали для огляду.

      Витрати на оплату проїзду до суб'єктів надання послуг для проходження психологічної реабілітації та назад відшкодовується отримувачам послуг відповідно до порядку виплати грошової компенсації вартості проїзду учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності до суб'єктів надання послуг для проходження психологічної реабілітації та назад.

 

      За довідкам звертатись в управління праці та соціального захисту населення  за адресою: м.Сарни, вул. Демократична, 46,  каб. №7, або за тел.