Також дивіться новини на facebook.com

№ 241 від 12 червня 2018 року "Про проведення інструкторсько-методичного заняття Сарненським районним військовим комісаріатом на території Клесівської селищної ради"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
 12  червня 2018 року                                                                             № 241              
                   

Про проведення інструкторсько-методичного заняття Сарненським районним військовим комісаріатом на території  Клесівської селищної ради

 

 

Відповідно до законів України "Про місцеві державні адміністрації", "Про військовий обов’язок і військову службу", "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", постанови Кабінету Міністрів України від 03 червня 2013 року № 389 "Про затвердження Положення про військові комісаріати", за підсумками проведення мобілізаційних тренувань 2017-2018 років, з метою забезпечення єдиного підходу посадових осіб військового комісаріату разом з посадовими особами пунктів збору сільських, селищних рад до порядку призначення, складу та організації роботи елементів бази мобілізаційного розгортання, порядок оповіщення, збору і поставки мобілізаційних ресурсів:

       

1. Сільським, селищним головам та відповідальним особами за ведення військового обліку 21 червня 2018 року взяти участь у інструкторсько-методичному занятті на території Клесівської селищної ради Сарненського району за темою: «Організація та порядок оповіщення, збору і поставки мобілізаційних ресурсів. Призначення, склад та загальний порядок роботи пункту збору сільської (селищної) ради (об’єднаної територіальної громади)».

2. Сільським та селищним головам, спільно з районним військовим комісаріатом відпрацювати всю документацію відповідно до методичних матеріалів щодо організації оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів військовим комісаріатом.

3. Військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату Федоруку О.М. провести інструкторсько-методичне заняття відповідно до плану  та довести до відома сільських, селищних голів:

3.1.інформацію про адміністративну та кримінальну відповідальність за невиконання вимог законодавства України та керівних документів з питань оборони держави;

3.2. перелік основних керівних документів по пункту збору сільської, селищної рад та наявність необхідної документації.

4. Контроль за виконанням розпорядження  покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Назарця І.П.

 
 
 
 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                                Я. Яковчук                                                       

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Проект розпорядження підготував:

П.І.Б.
Дата
Підпис
Посада
Федорук О.М.
 
 
Військовий комісар Сарненського РВК
 
 
Погоджено:
Назарець І.П.
 
 
Перший заступник голови райдержадміністрації
Стельмах В.М.
 
 
Керівник апарату райдержадміністрації
Савчук Р.В.
 
 
Начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації
Пригарська О.В.
 
 

Виконувача обов’язки  начальник загального відділу апарату райдержадміністрації

Похозей О.І.
 
 
Головний спеціаліст загального відділу райдержадміністрації
Набухотний Р.Г.
 
 

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації