Також дивіться новини на facebook.com

№ 347 від 31серпня 2018 року "Про проведення огляду конкурсу діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту населення у Сарненському районі"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

31серпня  2018  року                                                                                №  347

 

Про проведення огляду‑конкурсу діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту населення у Сарненському районі

 

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 № 444 «Про затвердження порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», наказу Міністерства надзвичайних ситуацій України від 06.07.2011 № 587 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку створення, обладнання та забезпечення функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах», на виконання пункту 1.3 питання другого рішення засідання комісії з питань ТЕБ та НС Рівненської області від 19.07.2018, протокол №8,  Положення  «Про  проведення огляду ‑ конкурсу  діяльності  консультаційних пунктів  з  питань  цивільного    захисту населення у Рівненській області» (далі Положення), затвердженого першим заступником голови Рівненської облдержадміністрації від 20 серпня 2018 року :

1.  Затвердити персональний склад комісії з проведення огляду-конкурсу діяльності консультаційних пунктів Сарненського району згідно з додатком.

2. Сектору цивільного захисту населення райдержадміністрації:

2.1. Надати житлово - експлуатаційним організаціям усіх форм власності та підпорядкування, сільським, селищним, міській радам та об’єднаним територіальним громадам (ОТГ) Положення, що додається.

2.2. Відповідно до Положення організувати та впродовж вересня 2018 року провести огляди-конкурси діяльності консультаційних пунктів при житлово-експлуатаційних організаціях усіх форм власності та підпорядкування, у сільських, селищних, міській радах та об’єднаних територіальних громадах (ОТГ).

3. Районній комісії узагальнені результати, протоколи проведення оглядів-конкурсів діяльності консультаційних пунктів району щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях у Сарненському районі та матеріали з досвіду роботи переможців подати для узагальнення обласній Робочій групі через Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області ( вул. Гетьмана Мазепи, 14, м.Рівне 33028) до 01 жовтня 2018 року.

4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

 
 
 

 Голова адміністрації                                                                            Я. ЯКОВЧУК