Також дивіться новини на facebook.com

№ 415 від 03 жовтня 2018 року "Про стан виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій , підвищення"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

   03  жовтня  2018 року                                                                             № 415

 
Про стан виконання підприємствами, установами  і
організаціями указів Президента України, постанов
Кабінету Міністрів України та відповідних
розпоряджень голів обласної та районної державних
адміністрацій , підвищення рівня виконавської
дисципліни в районі  
 
 

         З метою забезпечення виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій загальним відділом апарату райдержадміністрації спільно з управліннями і відділами райдержадміністрації було перевірено стан виконання документів органів влади вищого рівня та відповідних розпоряджень і доручень голови райдержадміністрації в районі.

         Аналіз показав, що в цілому проводиться комплекс заходів по виконанню указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та   відповідних розпоряджень голів обласної  і районної державних адміністрацій в районі.

 Станом на 01 вересня 2018 року в райдержадміністрації на контролі перебував 491  документ  органів виконавчої влади вищого рівня, в тому числі 66 указів та 2 розпорядження Президента України, 84 постанови та                        36 розпоряджень  Кабінету Міністрів України, 205 розпоряджень   та               98  доручень голови обласної державної адміністрації.  Також на контролі перебуває 571 розпорядження та 95 доручень голови райдержадміністрації.         Всього за 8 місяців 2018 року поставлено на контроль     88 розпоряджень та  14 доручень голови райдержадміністрації.

Щомісяця на засіданнях колегії та нарадах в райдержадміністрації заслуховуються звіти заступників голови райдержадміністрації, керівників

2

управлінь і відділів райдержадміністрації про стан виконання актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Законів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій в районі.

З метою забезпечення більш якісного виконання указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, законів України та   відповідних розпоряджень голів обласної і районної державних адміністрацій:

 1. Заступникам голови,  керівнику апарату райдержадміністрації,  керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, керівникам територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

1.1. забезпечити повне виконання завдань, поставлених в указах   Президента України, постановах Кабінету Міністрів України, законах України, розпорядженнях та дорученнях голів обласної   та районної державних адміністрацій;

1.2 взяти під особистий контроль якісне та повне виконання у визначені терміни указів   Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, законів України  та   відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.

2. Рекомендувати сільським, селищним, міському головам:

 2.1 забезпечити    виконання    та    інформування     райдержадміністрації     у   встановлені терміни про стан виконання на території ради указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, Законів України, розпоряджень і доручень голів обласної та районної державних адміністрацій;

2.2. внести на розгляд засідань виконавчих комітетів у жовтні 2018 року питання стану виконання документів органів влади вищого рівня, власних рішень та підвищення виконавської дисципліни на території ради;

2.3 спільно з відділом культури та туризму райдержадміністрації вжити заходи для  активізації роботи по проведенню обмінних концертів аматорських колективів в районі;

2.4 забезпечити виконання доручення голови райдержадміністрації від             04 червня 2018 року №01/20/09-421/18 в частині належного утримання дошкільних навчальних закладів, забезпечення сучасною комп’ютерною технікою та підключення їх до мережі Інтернет;

2.5 забезпечити участь місцевих спортивних клубів, команд у районній Спартакіаді серед сільських, селищних спортивних клубів та колективів фізичної культури з усіх видів спорту;

2.6 спільно з відділом житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації забезпечити виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 26 січня 2018 року №30 «Про додержання санітарних правил, збирання, утилізації і захоронення побутових та інших відходів та правил благоустрою»:

2.7 забезпечити оповіщення та доставку призовників на призовну дільницю за повістками Сарненського райвійськкомату під час проведення осіннього при-зову в 2018 році та спільно з відділом освіти, молоді та спорту райдержадмі-

3

ністрації, Сарненським райвійськкоматом, вжити додаткових заходів для покращення роботи з юнаками призовного віку, провести комплекс заходів по національно-патріотичному вихованню молоді, використовуючи для цього відзначення на рівні територіальних громад державних свят.

3. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації,   рекомендувати сільським, селищним, міському головам  забезпечити  систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та 100 відсотковим їх фінансуванням відповідно до  розпорядження голови райдержадміністрації від 26 червня 2018 року №261 «Про ліміти споживання теплової, електричної енергії, природного газу, води   та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2018 рік».

4. Звернути увагу сільських голів: – Чудельського – Жука В.Т., Немовицького- Савчина В.М.,  Вирівського– Опалька Б.Г., Коростського –Климця О.З. та виконуючого обов’язки Люхчанського сільського голови Клочка С.І.. на низький рівень виконавської дисципліни щодо інформування райдержадміністрації про стан виконання документів центральних і місцевих органів влади на території ради.

         Рекомендувати  сільським, селищним, міському головам  вжити заходів щодо забезпечення покращення виконавської дисципліни в підвідомчих установах.

5. Про стан виконання розпорядження голови райдержадміністрації інформувати райдержадміністрацію до 15 лютого 2019 року.

6. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 05 травня 2018 року №189 «Про стан виконання підприємствами, установами і організаціями указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України та відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій, підвищення рівня виконавської дисципліни в районі».

7. Контроль за виконанням розпорядження голови райдержадміністрації покласти на керівника апарату райдержадміністрації В. Стельмаха.

 
 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                Я.ЯКОВЧУК