Також дивіться новини на facebook.com

№ 438 від 12 жовтня 2018 року "Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

12 жовтня  2018 року                                                                                          № 438

 
 

Про внесення змін до  Програми розвитку

 

дорожнього господарства, утримання доріг

 

загального користування місцевого значення

Сарненського району на 2018 рік
 

         Відповідно до статей 13,15,16,19 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Законів України від 17 листопада 2016 року № 1764-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо реформування системи управління автомобільними дорогами загального користування»,                     від 17 листопада 2016 року № 1762-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про джерела фінансування дорожнього господарства України» щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі», розпорядження Кабінету  Міністрів  України  від 02  жовтня 2013 року № 759-р «Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення», наказу Державного агентства автомобільних доріг України від 14 листопада 2017 року № 431 «Про передачу об’єктів права державної власності», розпоряджень голови обласної державної адміністрації від 11 грудня 2017 року №744 «Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення до сфери управління Рівненської обласної державної адміністрації»,                      від 14 червня 2018 року №391 «Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Рівненської області», з метою забезпечення сталого функціонування дорожнього господарства в районі, виконання вимог законодавства щодо управління автомобільними дорогами загального користування місцевого значення:

 

1.                Схвалити зміни до Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік, схваленої розпорядженням голови районної державної адміністрації від 05 лютого 2018 року №50 та затвердженої рішенням сесії районної ради від 09 лютого 2018 року №575, а саме додаток до Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік викласти в новій редакції, згідно з додатком.          

                                                

2. Відділу містобудування, архітектури та інфраструктури районної державної адміністрації подати зміни до Програми на затвердження Сарненській районній раді в установленому порядку.

 

3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на 2018 рік передбачити необхідні кошти для реалізації заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.

 

4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 03 серпня 2018 року № 320 «Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Сарненського району на 2018 рік».

 

          5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Назарця І.П.

 
 
 
 
 
Голова адміністрації                                                                         Я.ЯКОВЧУК