Також дивіться новини на facebook.com

№ 461 від 25 жовтня 2018 року "Про комплексну перевірку об'єктових та локальних cистем оповіщення Сарненського району"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
25 жовтня 2018 року

                                                       № 461                                                    

 
Прокомплексну перевірку об'єктових та локальних  cистем  оповіщення Сарненського району
 
 
 
 
 
 

Відповідно до статей 6, 13, 16, 27, 39, 41  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2017 року № 733 «Про затвердження Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення  надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту», Плану основних заходів підготовки територіальної підсистеми єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, на виконання доручення першого заступника голови обласної державної адміністрації                           від 12.10.2018    № дор.125/01-61/18 та з метою перевірки рівня готовності до дій за призначенням об’єктових  та локальних систем оповіщення :

 

 1. Утворити району комісію для проведення комплексної перевірки об’єктових та локальних систем  оповіщення Сарненського району та затвердити її склад згідно з додатком.

           2. Районній комісії:

          2.1. Провести комплексну перевірку технічного стану об’єктових та локальних систем оповіщення району.

2.2. Акти перевірки та результати обліку надати управлінню  з питань надзвичайних ситуацій та  цивільного захисту населення  облдержадміністрації до 26 листопада 2018 року.

         3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Назарця І.П.

 
 
Голова адміністрації                                                                     Я.ЯКОВЧУК