Також дивіться новини на facebook.com

№ 460 від 25 жовтня 2018 року "Про мережу спостереження та лабораторного контролю Сарненського району"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації

25   жовтня 2018 року

                                                      № 460 

 
 
Про мережу спостереження та
лабораторного контролю
Сарненського району
 
 
 
 
 
 

Відповідно до статей 35, 37 Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту»,                          від 11.03.2015 № 101 «Про затвердження типових положень про функціональну і територіальну підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту», розпорядження голови облдержадміністрації від 10.08.2016 № 471 «Про мережу спостереження та лабораторного контролю в Рівненській області» та з метою своєчасного виявлення та оцінки радіаційної і хімічної обстановки, чинників та осередку біологічного зараження:

 
1.Затвердити:
 

 1.1. Положення про мережу спостереження та лабораторного контролю Сарненського району (далі - Положення) згідно з  додатком 1.

 1.2. Перелік підприємств, установ та організацій, що входять до складу мережі спостереження та лабораторного контролю Сарненського району (далі - Перелік) згідно з додатком 2.

 1.3. Режими радіаційного захисту (далі - Режими) згідно з додатком 3.

 1.4. Склад розрахунково-аналітичної групи Сарненського району згідно з додатком 4.

 1.5. Переліки постів радіаційного та хімічного спостереження Сарненського району згідно з додатком 5.

 
 

 2. Сектору цивільного захисту населення райдержадміністрації:

 

 2.1.  Починаючи з 2018 року уточнювати один раз на три роки районний перелік диспетчерських служб, постів радіаційного та хімічного спостереження, лабораторій.

 2.2. Забезпечити своєчасне збирання, опрацювання та передачу інформації про стан навколишнього природного середовища, здійснення постійного прогнозування можливості виникнення надзвичайних ситуацій та їх масштабів.

 2.3. Підвищити рівень організації навчання населення щодо дій в умовах радіаційного та хімічного забруднення.

 

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації від 06 жовтня 2009 року № 433 «Про мережу спостереження та лабораторного контролю за радіоактивним, хімічним і бактеріологічним забрудненням на території Сарненського району».

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Назарця І.П.

 
 
 
 
 
 
Голова адміністрації                                                                     Я.ЯКОВЧУК