Також дивіться новини на facebook.com

№ 526 від 22 листопада 2018 року "Про районнy Програмy розвитку та збереження архівних фондів Сарненського району на 2019-2021 роки"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

22 листопада 2018 року                                                                     № 526

 
Про районнy Програмy розвитку
та збереження архівних фондів
Сарненського району
на 2019-2021 роки
 

З метою належного функціонування Трудового архіву Сарненського району Сарненської районної ради, відповідно до Положення про Трудовий архів Сарненського району Сарненської районної ради, затвердженого рішенням Сарненської районної ради від 22 липня 2016 року № 190

 

1. Схвалити районну Програму розвитку та збереження архівних фондів Сарненського району на 2019-2021 роки (далі Програма), що додається.

        

2. Директору Трудового архіву Сарненського району Сарненської районної ради в установленому порядку подати її на затвердження районній раді.

 

3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів на виконання Програми.

 

4. Рекомендувати сільським, селищним, міському головам та головам територіальних громад в бюджетах місцевого самоврядування на відповідні роки передбачати субвенсію районному бюджету на утримання Трудового архіву Сарненського району Сарненської районної ради згідно укладених угод.

 

5. Контроль за виконання розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Параницю Н.М.

 
Голова адміністрації                                                                      Я.ЯКОВЧУК