Також дивіться новини на facebook.com

№ 588 від 13 грудня 2018 року "Про територіальні формування цивільного захисту Сарненського району"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

13  грудня  2018 року                                                                                       №  588

 
 
Про територіальні формування
цивільного захисту
Сарненського району
        

Відповідно  до  статей  6,  13,  39, 41  Закону  України «Про місцеві державні адміністрації», статті 26 Кодексу цивільного захисту України, постанови  Кабінету  Міністрів  України  від  09  жовтня  2013 року  № 787 «Про затвердження Порядку утворення, завдання та функції формувань цивільного захисту»,  наказу  Міністерства  внутрішніх  справ  України    від   31 січня 2015 року № 113 «Про затвердження Примірного положення про формування цивільного захисту», на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04 грудня 2018 року № 876 «Про територіальні формування цивільного захисту обласного підпорядкування» та з метою забезпечення організації і координації аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, утворення  територіальних спеціалізованих формувань цивільного захисту, порядку їх оснащення технікою і майном:

1. Утворити районні територіальні формування цивільного захисту Сарненського району шляхом об’єднання об’єктових формувань цивільного захисту у складі згідно з додатком 1.

2. Затвердити Положення про районні територіальні формування цивільного захисту згідно з додатком 2.

 

3. Затвердити план приведення у готовність територіальних формувань цивільного захисту Сарненського району згідно з додатком 3.

 

4. Загальне керівництво районними територіальними формуваннями цивільного захисту покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації.

 

5. Врахувати, що районні територіальні формування цивільного захисту залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій згідно з планами реагування на надзвичайні ситуації та планами взаємодії органів управління та сил Сарненської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Рівненської області.

 

6. Рекомендувати Сарненському районному сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області здійснювати методичне керівництво та контроль за діяльністю районних територіальних формувань цивільного захисту, а також контроль за готовністю об’єктових формувань цивільного захисту, які входять до складу територіальних формувань, до дій за призначенням, про що інформувати районну державну адміністрацію щороку до 05 липня та 05   січня.

 

7. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій, на базі яких утворені об’єктові формування цивільного захисту та які входять до складу районних територіальних формувань, забезпечити готовність особового складу, закріпленої за ними спеціалізованої техніки та майна до виконання завдань за призначенням.

 

8.  Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації від 21 вересня 2018 року № 398 «Про територіальні формування цивільного захисту Сарненського району».

 

         9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови адміністрації І.Назарця.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                      Я.ЯКОВЧУК