Також дивіться новини на facebook.com

№ 587 від 12 грудня 2018 року "Про районний план заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
 
 
12 грудня 2018 року                                                                                   № 587
 
 

Про  районний план заходів з реалізації Стратегії

державної політики з питань здорового та активного
довголіття населення на період до 2022 року
 
 
 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від  26 вересня  2018 року № 688-р «Про затвердження плану заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року», на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16 листопада 2018 року № 820 «Про обласний план заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року»:

 

1. Затвердити районний план заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року (далі – план заходів) згідно з додатком.

 

2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, рекомендувати виконавчим комітетам міської, селищних та сільських рад, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади забезпечити виконання плану заходів відповідно до компетенції, про що інформувати управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації щороку до 15 січня.

 

3. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації інформацію про стан виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16 листопада 2018 року № 820 «Про обласний план заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року» інформувати департамент соціального захисту населення облдержадміністрації щороку до 25 січня.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Параницю Н.М.

 
 
 
 
 
 

Голова  адміністрації                                                                                  Я.ЯКОВЧУК