Також дивіться новини на facebook.com

2018.12.21 - Всеукраїнський тиждень права

           Щороку в Україні відзначається Всеукраїнський тиждень права, під час якого проводяться заходи, спрямовані на підвищення рівня правової культури населення. В рамках виконання зазначених заходів на минулому тижні фахівці Сарненського управління Головного управління ДФС у Рівненській області провели зустріч з учнями Вищого професійного училища №22 м. Сарни.

         Начальник Сарненської державної податкової інспекції Наталія Зашко ознайомила майбутніх платників податків з роботою Центру обслуговування платників. Запрошені учні отримали роз’яснення з питань захисту прав людини у сфері податкових відносин. Отримали інформацію про право платників податків на звернення до органів ДФС, на пільгу щодо сплати земельного податку, на отримання податкової знижки на навчання та інші права, які передбачені Податковим кодексом України.

          Учні на власні очі побачили процес прийняття звітності, переконалися в перевагах електронного формату спілкування з фіскальною службою. Також роз’яснено порядок оформлення реєстраційного номера облікової картки платника податків та необхідність його в житті кожного громадянина.

         Після зустрічі з фахівцями Сарненського управління Головного управління ДФС у Рівненській області учні отримали масу позитивних емоцій. Сподіваємося, що наше підростаюче покоління платників податків буде дотримуватися податкової культури, знати права та обов’язки платників податків, що передбачені Податковим кодексом України.