Також дивіться новини на facebook.com

№ 34 від 28 січня 2019 року "Про затвердження Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 
28 січня 2019 року                                                                                      № 34
 

Про затвердження Положення

про службу у справах дітей
Сарненської районної
державної адміністрації
 

                   Відповідно до статтей 5, 22, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, Закону України “Про державну службу”, постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2007 № 1068 "Про затвердження типових положень про службу у справах дітей", та від 23.05.2018 № 434 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, з метою приведення у відповідність до чинного законодавства України:

1. Затвердити Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації в новій редакції, що додається.

2. Службі у справах дітей райдержадміністрації у встановленому порядку забезпечити державну реєстрацію змін до установчих документів.

3. З моменту державної реєстрації Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації, затвердженого цим розпорядженням, визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 02.08.2018 № 313 “Про затвердження положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації ”.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Н.Параницю.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                        Я. ЯКОВЧУК