Також дивіться новини на facebook.com

№ 43 від 01 лютого 2019 року "Про підсумки літнього оздоровлення та відпочинку дітей Сарненського району в 2018 році"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 

01 лютого 2019 року                                                                                        № 43

 
 

Про підсумки літнього оздоровлення та відпочинку дітей Сарненського району в 2018 році

                                                                 
 

З метою забезпечення виконання районної програми оздоровлення та відпочинку дітей і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, санаторіїв на період до 2022 року, схваленої розпорядженням голови райдержадміністрації від 21.03.2018 № 135 та затверджена рішенням районної ради від 26.04.2018 № 645, у 2018 році забезпечено проведення комплексу заходів по виконанню Програми.

На виконання заходів Програми оздоровлення та відпочинку дітей і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, санаторіїв на період до 2022 року, у 2018 році з районного бюджету було виділено та профінансовано 245,0 тис.грн. у вигляді іншої субвенції обласному бюджету для компенсації вартості путівок шляхом надання грошової допомоги на оздоровлення дітей, а з обласного бюджету – 489,3 тис.грн. Всього за ці кошти в червні 2018 року оздоровлено 121 дитину Сарненського району в санаторії «Горинь» смт.Степань.

У 2018 році за рахунок різних джерел фінансування в Сарненському районі забезпечено послугами оздоровлення та відпочинком 2585 дітей, що становить 20,5 відсотківвід загального учнівського контингенту.

Заслухавши інформацію головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Сарненської районної державної адміністрації Михайлицького В.О. про стан оздоровлення та відпочинку дітей Сарненського району в 2018 році:

1. Роботу відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації по організації оздоровлення та відпочинку дітей Сарненського району в 2018 році визнати задовільною.  

2. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації:

2.1 вжити заходів щодо організації роботи пришкільних оздоровчих таборів у літній період 2019 року;

2.2 залучати до організації заходів у пришкільних таборах представників спортивних закладів та дитячих громадських організацій.

         3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті на 2019 рік в межах реальних фінансових ресурсів передбачити кошти на придбання путівок на оздоровлення та відпочинок дітей району.

4.  Рекомендувати виконавчим комітетам сільських, селищних та міської  рад передбачити кошти для організації оздоровлення та відпочинку дітей.

         5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н.Параницю. 

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                           Я.ЯКОВЧУК