Також дивіться новини на facebook.com

№ 74 від 28 лютого 2019 року "Про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
    

28 лютого 2019 року                                                                                     № 74

                                                                                    
Про затвердження Положення

про управління праці та соціального

захисту населення Сарненської

районної державної адміністрації

 

Відповідно до статей 5, 23, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про державну службу», постанов Кабінету  Міністрів України  від 26 вересня 2012 року № 887 «Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації» та від 23 травня 2018 року № 434 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 25 лютого 2019 року № 71 «Про передачу функцій щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей», з метою приведення у відповідність до чинного законодавства України:

 

1. Затвердити Положення про управління праці та соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації в новій редакції, що додається.

 

2. Управлінню праці та соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації у встановленому порядку забезпечити державну реєстрацію змін до установчих документів.

 

3. З моменту державної реєстрації Положення про управління праці та соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації, затвердженого цим розпорядженням, визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 07.02.2018 № 55 «Про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації».   

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Н. Параницю.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                        Я.ЯКОВЧУК