Також дивіться новини на facebook.com

№ 89 від 05 березня 2019 року "Про організацію та проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань весною 2019 року"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
 

05 березня 2019 року                                                                                              № 89

   
                
            
Про організацію та проведення
в районі призову громадян
України на строкову військову службу
до Збройних Сил України та інших
військових формувань весною 2019 року                               
 
 

        Відповідно до статей 6, 13, 27 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статті 15 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України від 30 січня 2019 року № 22/2019 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році”, Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 (зі змінами), Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921:

 
 

        1. Провести з 01 квітня по 31 червня 2019 року призов і відправлення на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли              27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

2.   Затвердити персональний склад районної призовної комісії, згідно додатку

 
 
2
 

3. Затвердити графік засідань районної призовної комісії, згідно додатку 2.

4. Затвердити склад лікарів - спеціалістів районної медичної комісії, згідно додатку 3.

5. Затвердити графік засідань районної медичної комісії, згідно додатку 4.

         6. Військовому комісару Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки спільно з сільськими, селищними головами, організувати і провести призов і відправку на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, громадян України чоловічої статі, які підлягають призову весною 2019 року.

7. Відділам культури і туризму, освіти, молоді та спорту райдержадміністрації організувати у трудових колективах підприємств, установ,

організацій де працюють і навчаються призовники, в селищних, сільських радах, місті Сарни урочисті проводи їх на військову службу.

           8. Сільським, селищним головам, керівникам підприємств, установ та організацій району здійснити оповіщення зазначених у розпорядженні Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призовників за місцем їх проживання (роботи) під їх особистий підпис. У разі відсутності призовників за місцем їх проживання довести вимогу про виклик до відома власників будинків, у яких вони проживають. Забезпечити контроль за прибуттям призовників за викликом Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.    

                      9. З метою підвищення ефективності роботи районної призовної комісії, військовому комісару Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та головному лікарю комунального закладу “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради Іванюку В.П. організувати проведення медичного освідчення призовників, які підлягають призову на строкову військову службу весною 2019 року лікарями - спеціалістами.

           10. Для забезпечення організованої відправки призовників з Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на обласний збірний пункт, організації та проведення розшуку призовників, які ухиляються від призову укласти відповідний договір про надання автотранспортних послуг.            

11. Головному лікарю комунального закладу “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради Іванюку В.П.:

         11.1. забезпечити районну призовну комісію лікарями-спеціалістами для медичного освідчення призовників;

11.2. забезпечити районну призовну дільницю необхідним медичним інструментарієм, майном, яке необхідно для медичного огляду громадян, згідно наказу Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402 “Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах

 
 
 
3
 

України”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 року за №1109/15800;

11.3. виділити в комунальному закладі “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради необхідну кількість ліжко-місць для стаціонарного обстеження хворих призовників, забезпечити повне і якісне медичне обстеження призовників у встановлені терміни;

           11.4. забезпечити проведення призовникам обов’язкового флюорографічного обстеження органів грудної клітини, електрокардіограми, аналізів крові, сечі, серологічного аналізу крові на антитіла до вірусу імунодефіциту (ВІЛ), гепатиту “В”,”С”, групи крові, резус-належність та інших необхідних обстежень;

            11.5. забезпечити своєчасну та в повному складі явку лікарів - спеціалістів медичної комісії на районну призовну дільницю, згідно графіку засідань районної медичної комісії;

          11.6. забезпечити обов’язкове проведення контрольного медичного огляду у районній призовній дільниці Сарненського районного територіального центру та соціальної підтримки призовників лікарем - членом призовної комісії, в дні відправки їх на обласний збірний пункт згідно графіку відправок, затвердженого Сарненським районним територіальним центром та соціальної підтримки, з метою виключення випадків повернення призовників з обласного збірного пункту за станом здоров’я.

11.7. з 05 березня 2019 року та до кінця весняного призову громадян на строкову військову службу, направити секретаря районної призовної комісії Зайцеву І.В. в розпорядження військового комісара Сарненського районного територіального центру та соціальної підтримки, а у разі її відсутності забезпечити виділення резервного секретаря із складу середнього медичного персоналу.

           12. Головному лікарю комунального закладу “Сарненська районна стоматологічна поліклініка” Сарненської районної ради Проскуріній Л.О. забезпечити роботу стоматологічного кабінету згідно графіку засідань районної медичної комісії.

 13. Головному лікарю комунального закладу “Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка” Рівненської обласної ради Каленюку А.Ф. забезпечити резервний склад лікарем - психіатром (за згодою).

             14. Тимчасово виконуючому обов'язки начальника Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Яковчуку Р.В.:

             14.1. забезпечити дотримання громадського порядку на території Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в дні засідання районної призовної комісії та в дні відправки призовників на обласний збірний пункт;

 
 
 
 

                                                            4

 

14.2. за зверненням селищних, сільських голів та Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки здійснити розшук, затримання і доставку до Сарненського районного територіального

центру комплектування та соціальної підтримки громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

15. Військовому комісару Сарненського районного територіального центру                                                        

комплектування та соціальної підтримки організувати оповіщення призовників про їх виклик до призовної дільниці та забезпечити здійснення контролю за їх прибуттям.

          16. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 09 серпня 2018 року № 327 “Про строки проведення

чергового призову громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у жовтні - листопаді 2018 року”.                              

          17. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П..

 
 
 

Голова адміністрації                                                                               Я. ЯКОВЧУК

 
 
 
 
 

                                                                   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                
                                                                                  Додаток 1

                                   до розпорядження голови

                            райдержадміністрації                          

                                                                               05 березня 2019 року № 89

Склад
районної призовної комісії
 

Назарець Іван Петрович

перший заступник голови райдержадміністрації, голова комісії

Члени комісії

Бікус Григорій Федорович

методист відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Дударик Юлія Геннадіївна

психолог Сарненського ліцею №2
Сарненської районної ради

Зайцева Інна Володимирівна

молодша медична сестра   КЗ “Сарненська ЦРЛ” Сарненської районної ради, секретар комісії

Набухотний Віталій

Миколайович

т.в.о. військового комісара Сарненського районного територіального центру

комплектування та соціальної підтримки

Роєнко Віталій Володимирович

заступник головного лікаря з лікувальної роботи КЗ “Сарненська ЦРЛ” Сарненської районної ради

Чабан Василь васильович

Т.в.о. заступника начальника Сарненського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області

Резервний склад районної призовної комісії

Параниця Наталія Миколаївна
заступник голови райдержадміністрації
Члени комісії:

Куришко Олена Павлівна

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Матвійчук Тетяна Макарівна

завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини дільниці № 1

Олач Тетяна Миколаївна

начальник сектору кадрового забезпечення Сарненського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області
Стельмах Олександр Васильович

начальник відділення військового обліку та бронювання Сарненського РТЦК та СП

Шмигельська Євгенія Микитівна

медична сестра дитячої поліклініки КЗ “Сарненська ЦРЛ”, секретар комісії

 
 

Керівник апарату адміністрації                                                            В. СТЕЛЬМАХ

 
 
 
 
 
 
                                                                               

                                                                                  Додаток 2

                                  до розпорядження голови

                           райдержадміністрації                          

                  05 березня 2019 року № 89                      
                                   Графік
засідань районної призовної комісії*
№ п/п
Дата засідання
Час роботи комісії
Примітка
1. 
03.04.19
10.00-13.00
 
2. 
05.04.19
10.00-13.00
 
3. 
10.04.19
10.00-13.00
 
4. 
12.04.19
10.00-13.00
 

5.      

17.04.19
10.00-13.00
 

6.      

19.04.19
10.00-13.00
 

7.      

24.04.19
10.00-13.00
 

8.      

26.04.19
10.00-13.00
 

9.      

03.05.19
10.00-13.00
 

10.                        

04.05.19
10.00-13.00
 

11.                        

08.05.19
10.00-13.00
 

12.                        

10.05.19
10.00-13.00
 

13.                        

15.05.19
10.00-13.00
 

14.                        

17.05.19
10.00-13.00
 

15.                        

22.05.19
10.00-13.00
 

16.                        

24.05.19
10.00-13.00
 

17.                        

29.05.19
10.00-13.00
 

18.                        

31.05.19
10.00-13.00
 

19.                        

03.06.19
10.00-13.00
 

20.                        

05.06.19
10.00-13.00
 

21.                        

07.06.19
10.00-13.00
 

22.                        

12.06.19
10.00-13.00
 

23.                        

14.06.19
10.00-13.00
 

24.                        

19.06.19
10.00-13.00
 

25.                        

21.06.19
10.00-13.00
 

*Примітка: У разі необхідності, засідання комісії може проводитись у інші дні

                   (години) не передбачені цим графіком.

 
 
 

Керівник апарату адміністрації                                                             В. СТЕЛЬМАХ

 
 
 

                                                                                    

                                                                                   Додаток 3

                                     до розпорядження голови

                              райдержадміністрації                          

                   05 березня 2019 року № 89                     
                                      
СКЛАД

лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

Бескровний Сергій Анатолійович

- травматолог;
Бунечко Григорій Петрович
- стоматолог;
Духніч Наталія Борисівна
- дерматолог;
Іванюк Руслана Іванівна
- отоларинголог;
Матвійчук Тетяна Макарівна
- терапевт.

Пограничний Олександр Дмитрович

- хірург;
Прокопчук Ганна Василівна
- офтальмолог;
Протасов Юрій Валентинович
- невропатолог;
Якимчук Оксана Анатоліївна
- психіатр;

Резервний склад лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

Бортнік Наталія Василівна

Соколовська Олена В’ячеславівна

- офтальмолог;

Добринський Анатолій Денисович, Бредун Владислав Олександрович

- травматолог;
Іванчук Наталія Іванівна
- отоларинголог;

 Ковальчук Людмила Миколаївна

- дерматолог;
Лікар з ОПЛ
- психіатр;

Опалько Анатолій Володимирович, Романюк Роман Ярославович

- хірург;

Сацик Світлана Гаврилівна, Мосійчук Світлана Володимирівна

- невропатолог;

Соколовський В’ячеслав Михайлович, Супрунець Тамара Василівна

- терапевт.
Шевня Петро Григорович
- стоматолог;
        

        Керівник апарату адміністрації                                                     В. СТЕЛЬМАХ

 
 
                                              

                                                    Додаток 4

                                    до розпорядження голови

                             райдержадміністрації                          

                   05 березня 2019 року № 89                     

                                                  

                                         Графік
засідань районної медичної комісії
 
№ з/п
Дата засідання
Години засідання

Призовники яких сільських, селищних рад, міської ради викликаються на районну призовну комісію

Кількість
1.     
 06.03.2019
9.00-16.00
Сарни, с. Карасин, с. Карпилівка
50
2.     
07.03.2019
9.00-16.00

Сарни, В.Вербченська с/р, Кричильська с/р

50
3.     
13.03.2019
9.00-16.00
Сарни, Селищанська с/р
50
4.     
15.03.2019
9.00-16.00

Сарни, Люхчанська с/р, Стрільська с/р

50
5.     
20.03.2019
9.00-16.00

Сарни, Тутовицька с/р, Любиковицька с/р

50
6.     
22.03.2019
9.00-16.00

Сарни, Коростська с/р, Чудельська с/р

50
7.     
27.03.2019
9.00-16.00

Сарни, Кузьмівська с/р , Степанська с/р

50
8.     
29.03.2019
9.00-16.00

Сарни, К-Случанська, Констянтинівська с/р

50
9.     
03.04.2019
9.00-16.00

Сарни, Немовицька с/р, Ремчицька с/р

50

10.                        

05.04.2019
9.00-16.00
Сарни, смт Клесів
50

11.                        

10.04.2019
9.00-16.00
Сарни, Вирівська с/р
50

12.                        

 12.04.2019
9.00-16.00
резервний день
50

13.                        

 18.04.2019
9.00-16.00
резервний день
50

14.                        

20.04.2019
9.00-16.00
резервний день
50

15.                        

24.04.2019
9.00-16.00
резервний день
50

16.                        

26.04.2019
9.00-16.00
резервний день
50

17.                        

03.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

18.                        

05.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

19.                        

08.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

20.                        

11.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

21.                        

16.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

22.                        

18.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

23.                        

22.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

24.                        

24.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

25.                        

29.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50

26.                        

31.05.2019
9.00-16.00
резервний день
50
 

Керівник апарату адміністрації                                                             В. СТЕЛЬМАХ