Також дивіться новини на facebook.com

№ 98 від 21 березня 2019 року "Про проведення мобілізаційного навчання та залучення адміністрації бази мобілізаційного розгортання"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

21 березня 2019 року                                                                            № 98

 
Про проведення мобілізаційного
навчання та залучення
адміністрації бази
мобілізаційного розгортання
 

Керуючись статтями 6, 27 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статтями 17, 18 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, згідно з Планом підготовки Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у 2019 навчальному році в період з 26 по 29 березня 2019 року під керівництвом начальника штабу­ – першого заступника командувача військ оперативного командування "Захід" проводиться мобілізаційне навчання на тему: ”Проведення часткової мобілізації людських і транспортних ресурсів на території відповідальності в умовах воєнного стану. Формування окремої бригади територіальної оборони”, з метою створення необхідних умов для своєчасного та якісного проведення мобілізаційного навчання:

 

1.     На спільне мобілізаційне навчання залучити:

1.1. Адміністрацію дільниць оповіщеннявійськовозобов’язаних і техніки за місцем роботи та місцем проживання на базі Сарненської міської ради в місті Сарни, вул. Широка, 31 та Державного професійно-технічного навчального закладу  ”Сарненський професійний аграрний ліцей” в місті Сарни,                вул. Демократична, 15;

1.2.  Адміністрацію пункту попереднього збору військовозобов’язаних на базі Сарненського вищого професійного училища № 22 в місті Сарни,            вул. Технічна, 4;

1.3. Адміністрацію пункту попереднього збору техніки на базі акціонерного товариства "Сарненська ПМК - 81" в місті Сарни, вул. Ткача, 5;

 
 

                                                    2

 

1.4.  Адміністрації пунктів збору сільських, селищних рад в приміщеннях сільських, селищних рад.

2. Начальникам дільниць оповіщення, пунктів збору сільських, селищних, рад, пунктів попереднього збору військовозобов’язаних і

техніки уточнити склад адміністрацій, документацію та забезпечити всім необхідним майном.

3.       На період з 26 по 29 березня 2019 року організувати цілодобове чергування керівного складу вказаних підприємств і установ, сільських, селищних рад, з виходом на зв’язок з тимчасово виконуючим обов’язки військового комісара Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки два рази на добу – 8.00 та 17.00.

4.  Тимчасово виконуючому обов’язки військового комісара Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки :

4.1. До 25 березня 2019 року уточнити календарні плани начальників пунктів збору сільських, селищних рад, дільниць оповіщення, пунктів попереднього збору військовозобов’язаних і техніки щодо виконання основних заходів, уточнити плани оповіщення,  перевірити наявність та закладку пакетів (Розпорядження №1, Розпорядження №2), уточнити їх зміст.

4.2. До 25 березня 2019 року провести практичні заняття з вивчення функціональних обов’язків особового складу адміністрацій дільниць оповіщення, пунктів збору сільських, селищних рад, пунктів попереднього збору військовозобов’язаних і техніки.

5.       Тимчасово виконуючому обов’язки начальника Сарненського відділу поліції  Головного управління Національної поліції в Рівненській області після отримання сигналу, забезпечити явку працівників поліції до об’єктів бази мобілізаційного розгортання (дільниць оповіщення, пункту попереднього збору військовозобов’язаних, пункту попереднього збору техніки, пунктів збору сільських, селищних рад) для проведення заходів мобілізаційного навчання.

6.       Начальнику станційно-лінійної дільниці №1 районного центру телекомунікацій  № 121 м. Сарни Рівненської філії ПАТ "Укртелеком" забезпечити безперебійну роботу чергових телефонів на пункті управління та сільських, селищних радах.

7.        Всі заходи стосовно навчання проводити у взаємодії з Сарненським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

8.    Бути в готовності по команді тимчасово виконуючого обов’язки військового комісара Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розгорнути дільниці оповіщення, пункти збору сільських, селищних рад, пункти попереднього збору військовозобов’язаних і техніки та підготувати їх до роботи в установлені строки.

9.       Направити 26 березня 2019 року головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи апарату Сарненської районної державної адміністрації, відповідно до визначених повноважень, на час проведення навчання, до 

 

                                                3

 

Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

10. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 
 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                           І.НАЗАРЕЦЬ