Також дивіться новини на facebook.com

№ 96 від 19 березня 2019 року "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для розміщення та постійної діяльності Служби безпеки України в м. Сарни по вул. Демократичн"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
  
19 березня 2019 року                                                                                       № 96
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки для розміщення та
постійної діяльності Служби безпеки
України в м. Сарни по вул. Демократичній, 40
 
 

        Розглянувши клопотання управління Служби безпеки України в Рівненській області про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  для розміщення та постійної діяльності Служби безпеки України в      м. Сарни по вул. Демократичній, 40 на території Сарненської міської ради, керуючись  пунктом 7 статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтями 22, 56 Закону України «Про землеустрій» і статтями 17, 122, 123 Земельного кодексу України:

 

1. Дати дозвіл управлінню Служби безпеки України в Рівненській області на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки загальною площею 0,43 га для розміщення та постійної діяльності Служби безпеки України в м. Сарни по     вул. Демократичній, 40 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

         2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

        
 

Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                        І.НАЗАРЕЦЬ