Також дивіться новини на facebook.com

№ 95 від 14 березня 2019 року "Про план заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення у Сарненському районі"

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
 
14 березня  2019 року                                                                                          № 95
 

Про план заходів з реалізації Концепції

державної системи професійної орієнтації

населення у Сарненському районі
 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 04 липня 2018 року № 469-р «Про затвердження плану заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 14 лютого 2019 року № 114 «Про план заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення у Рівненській області»:

1. Схвалити план заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення у Сарненському районі (далі – план заходів) згідно з додатком.

2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, рекомендувати виконавчим комітетам міської, селищних та сільських рад, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади   забезпечити виконання плану заходів  відповідно до компетенції, про що інформувати управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації щороку до 31 грудня.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації інформацію про хід виконання розпорядження голови  обласної державної адміністрації від 14 лютого 2019 року № 114 «Про план заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення у Рівненській області» подавати департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації щороку до 05 січня.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Параницю Н.М.

 
 

Голова  адміністрації                                                                                  Я.ЯКОВЧУК