Також дивіться новини на facebook.com

Діючі гранти

  Web:www.jcdowning.org

Мета та діяльність в Україні: Фонд Джей-Си Доунинг підтримує інноваційні зусилля та оригінальні проекти, які пропонують далекосяжні широкі результати. Фонд надає гранти кваліфікованим неприбутковим організаціям, які мають чітко виражені потреби у фінансуванні.

Програмнігалузі:
- освіта та розвиток людства;
- дослідження навколишнього середовища та заповідники;
- мистецтво;
- спорт та атлетика;
- технології та комунікація;

Останній термін подання аплікаційних форм: не існує часових обмежень для подання заявок.

Розмір фінансової підтримки: не існує обмежень на отримання коштів. Зазвичай фінансування в розмірі від $5000 до $50000.

Обмеження:не фінансуються проекти, які не відповідають програмним зацікавленостям Фонду.

Додатковаінформація:всі грантові пропозиції мають подаватися в двох екземплярах та супроводжуватися конвертом з маркою та зворотньою адресою. Аплікаційні форми, заповнені факсом, електороною поштою або без конверта з маркою та зворотньою адресою розглядатися не будуть. Через те,що галузі фінансування перебувають під постійним переглядом, перед тим, як податися на грант, Фонд рекомендує спочатку подати лист-заявку. В листі наддайте інформацію про цілі проекту та вкажіть, як наданий грант допоможе їх здійснити.

 
 
 
 
 
 
МІЖНАРОДНИЙ ФОНД "ВІДРОДЖЕННЯ"

INTERNATIONAL RENAISSANCE FOUNDATION

 
Контактна інформація:
Тел.:(044)461-9709,461-9500,216-3307
Факс:(044 )216-7629
E-Mail:irf@irf.kiev.ua
Web:www.irf.kiev.ua

Мета та діяльність програм Фонду «Відродження» в Україні: міжнародний фонд "Відродження" (МФВ), який є однією з перших доброчинних організацій, створених для сприяння розвиткові відкритого й демократичного суспільства в Україні, фінансує проекти в галузі освіти, культури ,видавничій та інформаційній сферах, охорони здоров'я, соціальній сфері, сприяє досягненню прозорості й відкритості законодавства та управління державою, створенню реальних умов для забезпечення впливу громадськості на державну політику, розвитку та зміцненню незалежних засобів масової інформації, становленню громадянського суспільства, інтеграції громад національних меншин, та забезпеченню міжнаціонального миру та толерантності.

Програмні галузі:
•"Громадянське здоров’я"
•"Демократична практика"
•"Підтримка аналітичних центрів"
•"Екологічна ініціатива"
•"Права людини та правосуддя"

Для участі у конкурсі потрібно подати до відділу програмно-організаційного забезпечення МФВ заявку за встановленою формою і в терміни, що вказуються в оголошеннях.

Фонд не надає підтримки:

·                     проектам, що не відповідають пріоритетам Фонду;

·                     проектам, що мають комерційний характер;

·                     проектам з гуманітарної допомоги;

·                     проектам, поданим від фізичних осіб, політичних партій або релігійних громад;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

АМЕРИКАНСЬКА РАДА З СПІВРОБІТНИЦТВА

 В ГАЛУЗІ ОСВІТИ ТА ВИВЧЕННЯ МОВ
AMERICAN COUNCILS
FOR INTERNATIONAL EDUCATION
ACTR/ACCELS
 

Контактна інформація :

American Councils Київ
04050, м.Київ, вул.Мельникова,63
тел.:(044)213-7757,246-8221(22)
факс:(044)213-7757
E-mail: accels@accels.kiev.ua

Мета та діяльність в Україні: Американська Рада адмініструє програми обміну учнями середніх шкіл, студентами вищих навчальних закладів, викладачами, кандидатами наук та науковцями. Два освітньо-інформаційні центри Американської Ради: в Києві-ІЕАС та Одесі-ЕІС надають інформацію та мають бібліотеки з літературою щодо вступу до вищих навчальних закладів СІЛА, включно з підготовчими матеріалами для складання тестів TOEFL, GRE, GMAT,SAT.

Додаткова інформація: заснована в США у 1974 pоці, організація American Councils for International Education ACTR/ACCELS почала свою роботу в Україні у1992 році. Програми American Councils фінансуються урядом США та проводяться на відкритій конкурсній основі. Знання англійської мови обов'язкове. За анкетами та інформацією звертайтесь до найближчого офісу American Councils у Вашому регіоні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДЖЕНІФЕР АЛЬТМАН ФОНД
JENIFER ALTMAN FOUNDATION
 
Web: www.jaf.org

Мета та діяльність в Україні: Фонд Дженіфер Альтман є приватною фундацією, діяльність якої спрямована на забезпечення належного соціального та екологічного майбутнього через проведення спеціальних програм у таких галузях як охорона здоров'я через контроль стану навколишнього середовища, фізичне та психічне здоров'я та соціальне забезпечення дітей. Сьогодні робота фонду спрямована (на міжнародному та національному рівнях), головним чином, на підтримку руху поінформованих громадян за охорону здоров'я через контроль стану навколишнього середовища.

Програмні галузі:

Фонд сприяє розвитку міжнародної мережі неурядових організацій, яких непокоїть проблема здоров'я через стан навколишнього середовища. Крім того, фонд підтримує проекти в таких напрямках:

•Безпечна охорона здоров'я.

•Міжнародні переговори щодо невикористання високотоксичних хімічних препаратів.

•Міжнародна мережа захисту здоров'я через контроль навколишнього середовища.

•Біотехнології, хімічні препарати та екологічне здоров'я.
Останній термін подання аплікаційних форм:

Останнього терміну не існує. Заявки розглядаються по мірі їх надходження. Відповіді щодо надання чи ненадання фінансування або щодо іншого рішення фонд намагається надавати протягом трьох місяців після отримання заявок.

Розмір фінансової підтримки:

Розмір гранту варіює від 500 до 50000 доларів та більше. Найбільш реальним є надання грантів від 500 до 10000 доларів на спеціальні проекти, які відповідають інтересам фонду.

Обмеження:

Фонд не надає підтримки благодійним програмам та академічним дослідженням, які не відповідають інтересам фонду. Також фінансування не надається приватним особам для особистих проектів або потреб.

Додаткова інформація:
Процедура подання пропозиції:

Потрібно подати лист, у якому стисло подається опис Вашої організації, Вашого проекту та зазначається необхідна Вам сума. Після цього фонд повідомить, які наступні кроки треба вжити.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до веб-сторінки

 
 
 
ПОЛЬСЬКО-АМЕРИКАНСЬКО-УКРАІНСЬКА
ІНІЦІАТИВАПРОСПІВПРАЦЮ(ПАУСІ)
POLAND-AMERICA-UKRAINE

COOPERATIONINITIATIVE(PAUCI )

 
Контактна інформація:
Україна, 02002, Київ, вул. Микільсько-Слобідська 4В, оф.112

Тел. (044) 465-64-45

pauci.kp@gmail.com
Web: www.pauci.org
Мета та діяльність в Україні:

Польсько-Американсько-Українська Ініціатива про Співпрацю (ПАУСІ) є програмою грантів, що ставить на меті зміцнення українсько-польського співробітництва і поширення успішного польського досвіду реформ в Україні. Через розширення та поглиблення міждержавних зв'язків і зв'язків між громадськістю Польщі й України. ПАУСІ має на меті не лише прискорення перебігу економічних і демократичних перетворень в Україні, але й передбачає створення механізму, який дозволить поширювати та використовувати спільний досвід проведення реформ задля підвищення ефективності діяльності, що її проводять у наших країнах.

Напрямки діяльності:

•                    енергоефективність;

•                    публічне врядування;

•                    підтримка євроатлантичного курсу України;

•                     підприємництво;

•                    участь молоді

Прикладами діяльності, що може фінансуватися у чотирьох програмних напрямках є: семінари, навчальні курси, круглі столи, конференції,дослідження та консультації, тренінгові програми, стажування, програми обмінів, навчальні подорожі, закупівля і розвиток інформаційних продуктів, публікації, обмін інформацією, тощо.

Останній термін подання аплікаційних форм:

ПАУСІ приймає проекти аплікантів у будь-який час іневстан овлює ніяких остаточних термінів для подання пропозицій, окрім тих випадків ,коли оголошуються спеціальні конкурси.

Розмір фінансової підтримки:

Переважно фінансування здійснюється шляхом надання ґрантів .Немає обмежень щодо суми фінансування. Втім передбачається, що пропозиції на фінансування не перевищуватимуть $100,000 і переважно становитимуть суму $50,000 і менше.

Аплікантам рекомендується починати з відносно невеликих проектів, а потім, базуючись на результатах, розвивати подальшу діяльність.

Додаткова інформація:
Хто має право отримувати фінансування:

ПАУСІ переважно надає фінансування неприбутковим, недержавним організаціям та вищим навчальним закладам. Підтримка може надаватися й проектам приватних комерційних організацій (наприклад, центрам розвитку підприємництва, консалтинговим фірмам, організаціям з навчання менеджменту, організаціям ЗМІ) у разі, якщо запропонований ними проект відповідає благодійним цілям ПАУСІ та не служить комерційним інтересам фірми.

Процедура подання пропозиції:

Аплікантам рекомендується спочатку надсилати короткі (на2-3сторінки) листи-запити з описом цілей та концепції проекту, щоб працівники могли визначити, чи відповідає проект поточним пріоритетним напрямам діяльності ПАУСІ.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до веб-сторінки програми.