Також дивіться новини на facebook.com

№ 106 від 29 березня 2019 року "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядува"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
  
 29 березня 2019 року                                                                                      № 106
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки для будівництва та
обслуговування будівель органів
державної влади та місцевого самоврядування
в м. Сарни по вул. Белгородська, 70
 

        Розглянувши клопотання управління патрульної поліції в Рівненській області про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в м. Сарни по вул. Белгородська, 70 на території Сарненської міської ради, керуючись  пунктом 7 статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтями 22, 55 Закону України «Про землеустрій» і статтями 17, 122 Земельного кодексу України:

 

1. Дати дозвіл управлінню патрульної поліції в Рівненській області на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки загальною площею 0,32 га для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування за рахунок земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення державної власності в м. Сарни по вул. Белгородська, 70 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

         2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

        

Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                        І.НАЗАРЕЦЬ