Також дивіться новини на facebook.com

№ 105 від 29 березня 2019 року "Про проведення в районі місячника "Спорт для всіх – спільна турбота""

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 

29 березня 2019 року                                                                                № 105   

 
Про проведення в районі місячника
"Спорт для всіх – спільна турбота"
 

Відповідно до статей 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпоряджень голови обласної державної адміністрації від 21 березня 2013 року № 145 «Про затвердження Положення про проведення в області місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Рівненській області за         № 16/1075 22 березня 2013 року, від 27 березня 2013 року №159 «Про проведення в області місячника «Спорт для всіх - спільна турбота», керуючись розпорядженням голови райдержадміністрації від 04 квітня 2013 року № 109 «Про затвердження Положення про проведення в районі місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», зареєстрованого в Сарненському районному управлінні юстиції за № 4/238 09 квітня 2013 року та з метою покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку:

 

1. Провести в районі з 01 по 30 квітня 2019 року місячник «Спорт для всіх-спільна турбота».

2. Утворити робочу групу з координації роботи по проведенню в районі місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» у складі згідно з додатком.

3. Робочій групі:

3.1. Організувати свою роботу в порядку, визначеному Положенням про проведення в районі місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»,  затвердженого розпорядженням голови райдержадміністрації від 04 квітня 2013 року № 109, зареєстрованого в Сарненському районному управлінні юстиції за № 4/238 09 квітня 2013 року.

3.2. До 08 травня 2019 року подати матеріали за результатами проведення в Сарненському районі місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» управлінню у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. 

4. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації, директорам загальноосвітніх навчальних закладів району та рекомендувати виконавчим комітетам сільських, селищних, міської рад, керівникам педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету, вищого професійного училища № 22 м. Сарни, державного професійно-технічного навчального закладу «Сарненський професійний аграрний ліцей», районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, Сарненського стадіону «Мрія» Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України провести відповідну роботу з упорядкування та облаштування спортивних споруд та спортивних майданчиків для занять загальною фізичною підготовкою та спортом. 

          5. Виконавцям до 06 травня 2019 року подати у відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації інформацію та фото про проведені заходи в районі під час місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» в паперовому вигляді та на електронну адресу srdasport@ukr.net за формами  1 - 4, що додаються.  

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н.Параницю.            

 
 
 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                         І.НАЗАРЕЦЬ